22 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić predložio smjenu Abazovića sa mjesta predsjednika Nacionalnog savjeta za borbu protiv visoke korupcije

Izvor: rtnk

Autor: Antena M

  • viber

Simo

Oces neki zvek napravio to sigurno Samo je Malo naroda izaslo.. Mozda Novax pomogne ocekujem njegov poziv uskoro

@@@@

Ali Abaz mrzi Svabe kukavice i barabe a vi ga mijenjate

JF

Koliko puta za ovu godinu dana su te svi upozoravali,da ces biti samo potrosni material za ove apostole? Ako sada nisi shvatio onda trazi medicinsku pomoc. E URA eto vam sad, a pogotovo nasa draga Budvanska profesorice. Bozana seti se drugacije radio veze kad te je Darko pokusavao dozvati pameti.

delboj

Ah sto cini Krivi, ka malo dijete, greote. Ovaj covjek nema ni grama mozga u glavu. Da vidimo tacno dje su Vanja Calovic i Stevo Muk. To izjasnjavanje ce ogoliti njihov odnos prema Crnoj Gori. Ako se ne izjasne - jasno, Vucicevi i SPC pioni.

Orlov krš

@delboj odavno su oni pokazali svoj odnos prema Crnoj Gori čim su se pridružili ovoj anticrnogorskoj klerofašističkoj vlasti!

mario

Ko sa djavolima tikve sadi…sve po zasluzi, kakva god da ti bude sudbina “mali od palube”

Legenda

E moj Dritane,Morina vidiš što si CG napravio zbog koalicije neprirodne četnicima,dok si na vrijeme mučite te četnike,i stavite normalne ljude koji nijesu četnici,iz Crnogorskog bloka,ima tu i poštenih Srba ali mač ove,ovo je zlo Crne Gore,muči Vukšića da ne ne prodješ ko Đinđić previše vjeruješ č

Orlov krš

Sve je ovo Ura zaslužila podrškom klerofašističkoj vlasti,koja je dovela do sunovrata Crne Gore! Kokotio se do skoro pored Krivokapića i falio uspjesima Vlade! Što god se desilo dalje,oni su glavni krivac za svo zlo koje nas je snašlo!

@@@@

Ja mislim da ovi iz Beograda sto su tajno pokriveni pancircebetom usli u kabinet Krivokapica da su to PORFILIJE,JOANIKIJE I MOZDA NOVAK DJOKOVIC.Dosli su da svojen ekspertskim stavovima spase Crnu Goru od napretka i vrate je u Predkosovski period ,mada ne shvatajte ovo zdravo za gotovo.