19 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demos: Ima li smisla izlaziti na izbore u Nikšiću?

Politika

Comments 2

Demos: Ima li smisla izlaziti na izbore u Nikšiću?

  • Viber
Demos će se, ukoliko prevlada široka opoziciona odluka da se izađe na izbore u Nikšiću, zalagati za modalitet koji pruža najveće izglede za uspjeh opozicije, saopšteno je iz te stranke.

Na održanoj sjednici opštinskog odbora Demosa u Nikšiću, kako je saopšteno iz te partije, analizirana je teška socio-ekonomska situacija u Opštini, a sve u kontekstu zakazanih lokalnih izbora.

"Dodatne teškoće se vide i kroz činjenicu da u zemlji vlada institucionalni haos koji se ogleda u polupraznom Parlamentu i nelegitimnoj Vladi, kao posledicama neslobodnih izbora održanih na dan zvanično objavljenog državnog udara", poručuju iz Demosa.

Iskazana je zabrinutost da li u takvim okolnostima ima smisla doprinositi legitimitetu izbornog procesa.

"Ukoliko, pak, prevlada šira opoziciona odluka da se na izbore izađe, čak i u ovako neregularnim uslovima, Demos ostaje pri stavu da se, bez primarnosti svojih parcijalnih interesa, zalaže za onaj modalitet koji pruža najveće izglede za opozicioni uspjeh.

Uprkos određenim neizvjesnostima oko ukupnog opozicionog nastupa, Demos će nastaviti sa svojim organizacionim aktivnostima u Nikšiću, sa ciljem smjenjivanja vlasti DPS-a, koja je u svim segmentima, a naročito pomenutim socio-ekonomskim, nepodnošljivo degradirala život građana u nikšićkoj opštini", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

mr

O kakvom haosu pricate... Haos je u vasim glavama, jer sve institucije rade potpuno normalno...Vecina postoji, demokratska Evropa je prihvatila izbore, i koliko ja mogu da vidim, jedino prozivaju Vas, da treba da budete na svom radnom mjestu, jer apanaze redovno primate, kao i sve beneficije koje uz to idu... A i dalje cvilite da ste pokradeni... Kako vrijeme odmice, ni sami u to vise ne vjerujete... Odmarajte, nije ovo lose ovako... Sve puno brze funkcionise bez vas...

Seoca

Što lupate. Otvoreno recite da ste plaćeni iz Moskve da pravite haos u Crnoj Gori. Pare koje ste dobili, morate da opravdate. To samo slijepac ne vidi.