21 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DSP: Opozicija da se okupi oko Demokrata, napadanje ide u korist DPS-u

Politika

Comments 0

DSP: Opozicija da se okupi oko Demokrata, napadanje ide u korist DPS-u

  • Viber
Demokratska stranka pravde poziva sve političke subjekte u Crnoj Gori da daju svoj puni doprinos kako bi aktuelna politička kriza u Crnoj Gori bila okončana.
"Pozivamo i vlast i opoziciju da shvate ozbiljnost političke situacije u kojoj se nalazi Crna Gora i da nađu zajedničko rješenje koje će biti prihvatljivo svima a koje će doprinijeti raspletu krize.
Pozivamo Demokratsku partiju socijalista da bez uslova prema opoziciji da se vrati u parlament kako bi počeli razgovori, pokaže političku ozbiljnost i sjedne za pregovarački i doprinese pronalasku izlaza iz krize", navodi se u saopštenju te partije. 
 
Takođe, DSP poziva vladajuću partiju da se, pošto je pravno nemoguće da se odgode zakazani lokalni izbori u Nikšiću, obaveže da će njeni odbornici na prvoj sjednici u novom sazivu nikšićke skupštine glasati za skraćenje mandata lokalnog parlamenta, kako bi bili raspisani novi izbori na kojima će učestvovati i opozicija.
 
"DSP kao najmlađa opoziciona partija u Crnoj Gori poziva opoziciju na jedinstvo i zajedničko djelovanje i osuđuje unutaropoziciona optuživanja i napade u kojima prednjači Demokratski front a koja samo učvršćuju vlast Demokratske partije socijalista.
 
Smatramo da opozicija treba da se okupi oko Demokratske Crne Gore kao najače opozicione partije i njenog lidera Alekse Bečića kao opozicionog lidera koji iz dana u dan uživa sve veću popularnost", navedeno je u saopštenju. 
 
 
 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR