13 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DSP poručuje Frontu: Optužbe su vam sramne i mizerne!

Politika

Comments 1

DSP poručuje Frontu: Optužbe su vam sramne i mizerne!

  • Viber
Demokratska stranka pravde ocjenjuje prizemnim i sramnim optužbe Demokratskog fronta da su tu partiju kako bi se oslabio DF, osnovale Demokrate.
"Takođe, DSP odbacuje neargumentovane navode DF-a  da Demokratska Crna Gora Alekse Bečića finansira Demokratsku stranke pravde, a posebno mizernom smatramo izjavu jednog od funkcionera DF-a da su Demokrate platile DSP-u račune za organizaciju Prvog partijskog kongresa.
 
Kao čovjek koji je zadužen da vodi brigu o partijskim finansijama odgovorno tvrdim da Demokratska Crna Gora, neka druga politička partija, privredno društvo ili pojedinac van partije nijesu platili bilo kakav račun za Demokratsku stranku pravde, niti će ga ikada platiti", navodi Vladimir Pešić, vršilac dužnosti Poslovnog direktora DSP.
 
Sa ponosom ističem da su Prvi Kongres DSP-a finansirali isključivo njegovi osnivači i partija će se na takav način i dalje finansirati dok se ne steknu zakonski uslovi da dobija sredstva iz državnog i budžeta lokalnih samouprava, dodaje on. 
 
"Demokratska stranka pravde jeste programski najbliža sa Demokratama i zaista nam je čast što su Demokrate kao ubjedljivo najači politički subjekt u opoziciji prepoznale DSP kao svog prirodnog partnera i nekoga sa kim mogu na zdravim osnovama sarađaviti.
 
Pozivamo DF da konačno prihvati za njih očigledno bolnu činjenicu da je Aleksa Bečić lider crnogorske opozicije i da se u skladu sa tim i ponašaju, jer što prije to urade biće bolje za njih, u suprotnom nastaviće se osipanje članstva i pad popularnosti ovog političkog saveza", zaključuju u saopštenju. 
 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Labud Dabanović

Djelo na viđelo. Toliko su oslačale nečije-domaće i iz regiona-pare za poniženje i nestanak crnogorskog naroda i države da se svakakva pogan ubraja u crnogorski narod i dobija njihovo državljanstvo. Još se (ka što sami vidimao) toliko nakotilo tih ljigavaca i nesoja u crnogorski narod i državu da se time slobodno i javno i bestidno ponose i defiluju ulicama-ka međusobno hvalisanje i lopova i kriminalaca. Kad se to javno dešava u bilo koju državu-jasno je da državom i narodom vlada i svita nesojluka i profitera.