19 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Laković: Javni poziv za direktora UP uvođenje meritokratije u bezbjednosni sektor

Politika

Comments 3

Laković: Javni poziv za direktora UP uvođenje meritokratije u bezbjednosni sektor

Autor: Antena M

  • Viber

Vlada je odlučila da se v.d. direktora Uprave policije bira javnim pozivom, što je još jedan mali korak ka uvođenju meritokratije u bezbjednosni sektor, saopštio je poslanik PES-a Miodrag Laković.

"To je i ohrabrenje za sve službenike koji smatraju da svojim iskustvom, znanjem i kompetencijama mogu da sa ove funkcije doprinesu važnim društvenim procesima u oblasti bezbjednosti, da se prijave.

Od suštinske je važnosti da se na kraju procesa izabere osoba sa nesporno najboljim referencama, čime bi se javnost dodatno uvjerila u riješenost Vlade da se na UP ubuduće neće vršiti bilo kakav neprimjereni politički uticaj", navodi Laković.

Politika

Vlada smijenila Brđanina

03.03.2024. 22:14

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

ljeposava

Hoćete da zabasurite to sto vam demokrate doliktiraju,skoro pa vode vladu.Na kraju ce se prijaviti oni koje oni hoce i koje su htjeli postaviti odmah,bez javnog poziva.Sve je ovo nezakonito,sama smjena Brdjanina po treći put iako sud nije našao razloge za to.On je u mandatu i ova žurba da se on skloni govori mnogo o tome ko se njega boji.Citajte malo zakonske propise,nije lose znati sta se moze a sta ne.

d v

2-Jadom od takvih “spomenica” veličate svoju nacionalnu i državnu veleizdaju. Utilitarna vrijednost "spomenici" neće vječno trajati budi siguran a nako toga bićete željni državne kape i kabanice.

d v

1-Najvažnija jedina i odlučujuća vaša "referenca"za lagum CG i njenih "institucija" je vaša bizarna i zaumna “ristova četnička litijaška spomenica” zasluživana u šetnjama usmjerenim protiv CG države, a za potrebe i službe četničkog bgd i nacističke moskve koji su lupeški ukrali svo sakralno blago CG