19 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đuričković: Šef diplomatije Crne Gore stavio se u funkciju portparola Mandića

Politika

Comments 2

Đuričković: Šef diplomatije Crne Gore stavio se u funkciju portparola Mandića

Autor: Antena M

  • Viber

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je povodom izjave ministra vanjskih poslova Filipa Ivanovića o protestnoj noti koju je Bosna i Hercegovina uputila Crnoj Gori, u kojoj je istakao da Crna Gora u potpunosti poštuje teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine.

"Ukoliko građane, medije, poslanike interesuju informacije vezane za međunarodne odnose tj. odnose Crne Gore sa drugim državama onda se obratite tim drugim državama. To vam poručuje ministar kojeg vi plaćate i kojeg ste birali ili ne, ipak dobili!", naveo je on.

Kako dodaje, izjavom da je posjeta bila “više privatna”, šef diplomatije se stavio u funkciju potparola Mandića, čije postupke treba da relativizuje i pegla.

"Kakve su to privatne posjete u kojima se donosi Predlog sporazuma  o specijalnim vezama? Kakva je to privatna posjeta Skupštini Crne Gore. Izjava da je posjeta Dodika bila prijateljska traži dodatno objašnjenje, koje će ministar dati na saslušanju. Naročito ako uzmemo u obzir stavove Dodika koji su upereni protiv BiH i nezavisnosti Crne Gore", naveo je Đuričković.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Zeljko K

Sa kim si u koaliciju na Cetinje?Sa kim si ruku pod ruku?Tisina,ne javljaj se.

Martin

Privatne posjete se izvode i prijatelji se pozivaju kući i u kafane, a ne u Skupštinu. Ali kad amateri vode državu i bez jednog dana iskustva u vanjskim poslovima, vode resor Ministarstva za vanjske poslove, onda ne možete očekivati drugačiji odgovor.