22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić:  PES -  perači političke biografije Andrije Mandića

Politika

Comments 2

Nikolić: PES - perači političke biografije Andrije Mandića

Izvor: Mina

Autor: Antena M

  • Viber

Šef poslaničkog kluba DPS-a Andrija Nikolić saopštio je da će inicijativa za smjenu predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića biti razmatrana na prvoj narednoj sjednici, iako su u Pokretu Evropa sad tražili da se ta tačka makne sa dnevnog reda.

- Ovo nikad nije ni bila vlada, nego kockarnica u kojoj se prebijaju dugovi, i u kojoj je (Milojko) Spajić stečajni upravnik. Kako god, i Spajić i Mandić treba da znaju da od rasprave u Skupštini ne mogu pobjeći, jer će inicijativa za smjenu Mandića biti razmatrana na prvoj narednoj sjednici Skupštine, jer će je opozicija uvrstiti u dnevni red kao svoju tačku, na temelju prava koje joj garantuje Poslovnik - poručio je Nikolić u izjavi za Agenciju Mina.

On je ocijenio da su PES i Milojko Spajić prijedlogom da se inicijativa za smjenu Andrije Mandića skine sa dnevnog reda predstojeće sjednice Skupštine, potvrdili da podržavaju antidržavnu, antisusjedsku i antievropsku politiku predsjednika Skupštine.

- Umjesto da na djelu pokažu da su moderna evropska stranka koja je u stanju da povuče Crnu Goru naprijed, oni su pristali na ponižavajuću ulogu koja im je dodijeljena - da budu perači političke biografije Andrije Mandića - podvukao je Nikolić.

Zato smatra da nikoga više ne bi trebalo da čudi zašto je Andrija Mandić za njih Dalaj Lama, zašto ćute na Dodika i rušenje dobrosusjedskih odnosa, zašto se prave ludi kada se u Skupštini govori o srpskom svetu, zašto ih nije briga za Mandićevo nelegalno dvojno državljanstvo, zašto žmure na zastavu druge države u kabinetu predsjednika Skupštine i zašto dozvoljavaju šovinističke ispade Mandićevih partijskih kolega iz Pljevalja i Nikšića.

- Ko ima oči i zeru zdravog razuma, jasno mu je da Mandić svađa i muti po Crnoj Gori, a od danas je jasno da takvo ponašanje otvoreno legitimišu i podstiču PES i Milojko Spajić. Ne interesuje nas čime ih sve Mandić ucjenjuje, ali je očigledno da su Spajić i PES izabrali najbrži mogući put da davno započeto rastakanje svoje stranke završe nestankom sa političke scene i neminovnim padom vlade - dodao je Nikolić i zaključio da su sada stvari ogoljene do kraja.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

mikica

Tako je gospodine Nikoliću. Spajić je, ucijenjen, zašto i od koga, znaće se. To je vrlo vidlji vo odavno. Sad Crnom Gorom upravlja Mandić, preko Spajića.

BeLveder

Svi se "zaklinju" da žele da nas uvedu u EU. A PES i Demokrate (sa ili bez URA-e) sve čine da natjeraju DPS da uradi pogrešan potez kako bi ih proglasili za neuspjeh u pregovorima sa EU. Zato, DPS, pustite ih da se sami uruše.