20 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

19° / 13°

Srijeda

15.05.

21° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Izbor direktora policije ne bi smio da uruši Vladu i skupštinsku većinu, iniciraću razgovore

Izvor: Antena M

Politika

Comments 6

Mandić: Izbor direktora policije ne bi smio da uruši Vladu i skupštinsku većinu, iniciraću razgovore

Autor: Antena M

  • Viber

Izbor direktora policije ne bi smio da uruši Vladu i skupštinsku većinu, poručio je predsjednik Skupštine Andrija Mandić. 

Mandić je to kazao na konferenciji za novinare u Skupštini, nakon što je sjednica parlamenta prethodno prekinuta na zahtjev Demokrata.

"Ne bih volio da ovo juče što se desilo građani dožive kao pretjeranu dramatizaciju", kazao je Mandić, komentarišući previranja na sjednici Vlade u vezi sa izborom v.d. direktora policije. 

Mandić kaže da je to sastavni dio demokratije. 

"U ime NSD i parlamentarne većine želim da obavijestim javnost da ćemo učiniti sve da kroz sporazum riješimo sve nesporazume", kaže Mandić. 

"Činjenica je sa smo se okupili oko jednog cilja. Izbor direktora ne bi smio da uruši Vladu Crne Gore i skupštinsku većinu", dodao je Mandić, poručivši da nadležni treba da utvrde je li odluka nezakonita ili nije. 

Na pitanje da li će obaviti razgovor sa parlamentarnim većinom kaže da će se truditi da dođe do razgovora, čeka da svi budu spremni za taj razgovor, te poručuje da im treba sloga i zajednički rad, jer to od njih očekuju građani. 

Kaže da će on inicirati razgovor sa parlamentarnom većinom.

 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Labud Dabanović

Svakom je jasno da svašto ružno može da se učini danas crnogorskoj državi Crnoj Gori.Ali na kraju mora pobijedit pravda koja je uz crnogorski narod-pa bilo to i kutranjem glava.Bolje je Mandiću da se vrneš pravdi i onima koji su ginući i gladujući stvarali crnogorski narod i državu-bez igranja buća.

Pivljanin

Kako se vojvoda prepao da ne ostane bez funkcije ,svjestan je ako sada izgubi fotelju da je više nikada neće vratiti dokle je živ.

Mila K

Jogunastim dječacima ne može da vlada neiskren čovjek. Predsjednik crnogorske Skupštine pokazao strah a taman je sve bio skockao da prlja kuću u kojoj živi.