12 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Pripremamo novu generaciju branilaca ove zemlje

Politika

Tag Video
Comments 7

Mandić: Pripremamo novu generaciju branilaca ove zemlje

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić položio je danas vijenac u kasarni Danilovgrad u znak sjećanja na nevine žrtve i heroje koji su prije 25 godina branili nebo i granice Savezne Republike Jugoslavije, saopšteno je iz Skupštine. Mandić je u izjavi dostavljenoj medijima saopštio da “pripremamo novu generaciju branilaca ove zemlje”.

“Prošlost ne možemo da mijenjamo ali budućnost možemo. Zbog toga su mir i stabilnost najvažnije što nam danas treba u Crnoj Gori. Čovječanstvo je na ivici vojnih sukoba, terorizam je preplavio čitavu planetu. Važno je da se u ovom vremenu sjetimo naših junaka, da se sjetimo naših heroja, da se sjetimo onih koji su u ime svih nas bili spremni da polože i položili su život za svoju otadžbinu”, rekao je on između ostalog.

Mandić je, kako stoji u saopštenju, vijenac posvetio „Herojskim braniocima Crne Gore 1999. godine“ i prvoj žrtvi NATO bombardovanja, vojniku Saši Stajiću, ističući da se sa “pijetetom sjećamo svih koji su svoj život dali u odbrani zajedničke države, kao i nevinih civilnih žrtava.”

“Posebno ističemo činjenicu da je ovo prvi put da visoki državni funkcioner Crne Gore odaje poštovanje nevinim žrtvama i herojima odbrane zemlje 1999. Vječan im pomen”, zaključuje se u saopštenju.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Samo nas nemojte braniti ti i takvi kao ti . A tvoj Pipun u Beogradu rece da nam je vojska gora od lovackog drustva. Ti cutis a isto mislis. A tu vojsku koju ti spremas ,ne spremas da brani Crnu Goru , nego da ih šaljete na Kosovo da ginu. Cim se prvi put , za to steknu , makar minimalni, uslovi .

Drago

Čovek priprema novu generaciju branioca a Crnoj Gori trebaju pre svega nove generacije obrazovanih , pametnih , moralnih mladih ljudi jer to je snaga svakog društva i države ... ne trebaju nam ovakvi političari koji su vodili zemlju u ratove i pogibije ...

Mila K

Kakvih "branioca" kad ovu divnu crnogorsku zemlju samo napadaju ne*oji koji je ne poštuju i slugenjaju Srbiji i Rusiji, zemljama nesposobnim da poštuju svoje najbolje. Uhhhh predsjednik crnogorske Skupštine ne umije bez da truje sebe, kad mu je zadatak da se uz pijetet sjeti svojih najvećih grešaka.