13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NAU: Smatra li  Mandić i kao predsjednik Skupštine Crne Gore da je NATO bio agresor?

Politika

Comments 3

NAU: Smatra li Mandić i kao predsjednik Skupštine Crne Gore da je NATO bio agresor?

Autor: Antena M

  • Viber

Danas je 25 godina od humanitarne intervencije NATO alijanse na vojne ciljeve Savezne Republike Jugoslavije (SRJ). Ta intervencija je zaustavila zločine režima Slobodana Miloševića nad kosovskim Albancima i spasila ih sigurnog genocida , saopšteno je iz Nacionalne albanske unije.

NAU  podsjeća javnost da su neuspješni pregovori s diktatorom Slobodanom Miloševoćem primorali lidere demokratskog svijeta da vojnom silom zaustave ubistva i zločine policijskih, vojnih i paravojnih formacija srbijanskog režima .

“Gađanje vojnih ciljeva neizostavno je prouzrokovalo i određeni broj civilnih žrtava , zbog čega su NATO zvaničnici bagovremeno s pravom tražili izvinjenje”, navodi se u saopštenju.

Povodom tog dogadjaja predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić položio je danas vijenac u kasarni Danilovgrad ” u znak sjećanja na nevine žrtve i heroje koji su prije 25 godina branili nebo i granice Savezne Republike Jugoslavije (SRJ) ” .

“Neka što se gospodin Mandić nijednom riječju nije sjetio neuporedivo većem broju nevinih žrtava Miloševićevog režima među kosovskim Albancima , nego nam nije rekao od koga su branjene granice SRJ. Smatra li, možda, Mandić i kao predsjednik Skupštine Crne Gore da je NATO bio agresor na SRJ i da naša zemlja ne treba da bude u toj vojnoj alijansi?!”, smataraju u NAU.

Ako je tako, ističe se u saopštenju, on postaje sigurni teg o vratu prozapadnom putu Crne Gore , što se ne smije dozvoliti .

“NAU želi , na kraju da primjeti da je danas, u nekim kasarnama vijence položio, prvi put od NATO intervencije, i ministar odbrane Crne Gore Dragan Krapović “, ističe se u saopštenju.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

,,Bombardujte i nas nijesmo gubavi''to je rečenica kojom su sljedbenici Mandiċeve politike žalili što Crna Gora nije više bombardovana,kako bi bila u isti koš sa Srbijom! Nesporno je da je Milo Đukanoviċ svojom aktivnošću spasio CG većeg razaranja,a bilo je i teško i rizično!

mr

Pa to su vaši najdraži, najbliži, najcjenjeniji politički partneri! Milo i DPS za vas više ne postoje! Mnogo ste im mana našli! Novi garanti vaše bezbjednosti i budućnosti su Mandić i ekipa! Neka vam je na zdravlje! Pogotovo vama, g. Dinoša!

Planica

S njim si u vladi. Imas drzavnog sekretari tamo