15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zenka: Mandićeva nova generacija branilaca Crne Gore bi branila državu od Crnogoraca

Politika

Comments 3

Zenka: Mandićeva nova generacija branilaca Crne Gore bi branila državu od Crnogoraca

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić položio je juče vijenac u kasarni Danilovgrad u znak sjećanja na nevine žrtve i heroje koji su prije 25 godina branili nebo i granice Savezne Republike Jugoslavije, saopšteno je iz Skupštine. Mandić je u izjavi dostavljenoj medijima saopštio da “pripremaju novu generaciju branilaca ove zemlje”.

Predsjednik Demokratske unije Albanaca Mehmed Zenka kazao je za Antenu M da, koliko god se u zadnje vrijeme Mandić pokušava istaći kao prozapadno orijentisan političar, ipak krv nije voda pa pokazuje pravu sliku njegove rusko-srpske hegemonije.

"Ta prava generacija branilaca Crne Gore, ja ne znam protiv koga bi bila ta nova generacija branilaca Crne Gore izuzev da brane Crnu Goru od Crnogoraca i građanske Crne Gore", naveo je Zenka.

Komentarišući sjednicu Demokratske narodne partije (DNP) na kojoj je iskazana puna podrška potpredsjednici Maji Vukićević, šefici crnogorske delegacije u Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope (PSSE) da glasa protiv prijema Kosova u Parlamentarnu Skupštinu Savjeta Evrope, Zenka kaže da je to u suprotnosti sa potpisanim koalicionim sporazumom kojim se garantuje da će se ispoštovati sve obaveze prema EU I NATO-a. To će, dodaje Zenka, usporiti evropske procese.

"I to je klin u točkove evropske politike Spajića i u suprotnosti sa programskim opredeljenima albanske partije koja čini vlast", kazao je Zenka.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Pivljanin

Bravo gospodine Zenga vi branite čast i dostojanstvo albanaca u Crnoj Gori, suprotno od onoga što čini Đeljošaj i grupa oko njega .

mr

Bravo, na smjelosti i odvažnosti da to saopštiš! Svi koji su danas na vlasti, a izjašnjavaju se kao Crnogorci, nemaju "petlju" da to kažu! Vojvoda ih je dobro "snimio", i zato se ponaša i radi po njegovim uzusima, i onih koji sa njim diriguju!