17 °

max 18 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
21.maj: Kao politički papagaji ponavljaju decenijske velikosrpske neistine

Politika

Comments 1

21.maj: Kao politički papagaji ponavljaju decenijske velikosrpske neistine

Autor: Antena M

  • Viber

Povodom godišnjice Nato bombardovanja javnost je ovih dana imala priliku da još jednom vidi i čuje dvolične, obmanjujuće i revizionističke izjave političara iz vladajućih stranaka, saopšteno je iz GI "21. maj".

Niko od njih se ne usuđuje da i nakon četvrt vijeka izgovori istinu o razlozima i uzrocima NATO bombardovanja, ističe se u saopštenju. Ocjenjuju da "kao politički papagaji ponavljaju decenijske velikosrpske neistine i nečasno manipulišu sa nedužnim civilnim žrtvama do kojih je i došlo zbog zločinačke Miloševićeve politike koju su i sami podržavali."

"Parada licemjerja koja dolazi iz stranaka bivšeg DF-a i njihovih srodnika iz Demokrata i raznih Vučićevih restlova, uključujući i jeftini oportunizam iz PES-a, samo su potvrda hipokrizije i laži", navode iz "21. maja".

NATO bombardovanje sa svim svojim tragičnim posljedicama desilo se, kako ocjenuju u GI, samo zbog nagomilane zločinačke politike zvanične Srbije i državnog terora nad albanskom etničkom zajednicom na Kosovu od strane Miloševićevog režima.

"Crna Gora je tada izbjegla teška materijalna razaranja i masovnija stradanja samo zato što su Đukanović i DPS prethodno utekli od Miloševića spašavajući time sebe od Haškog tribunala i političkog raspeća koje se uskoro desilo u Srbiji. Direktna politička posljedica Nato intervencije bila je slom Miloševićeve nasilne despotije i pobjeda srpske opozicije na izborima.

Ujedno, dugogodišnja beogradska politika terora nad Albancima dovela je do toga da Kosovo nakon NATO bombardovanja postane nezavisna država. Sve drugo što crnogorska javnost čuje i ovih dana su otrcane velikosrpske laži, manipulacija neupućenima i demonstracija političkog i ličnog kukavičluka", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Milena

Ovo je apsolutna istina,najveci neprijatelji srpskog naroda su velikosrbi,koji ga vode u propast,a elita nikad bogatija i vicu drzite lopova,da se Vlasi ne dosjete,nnjima bogastvo,a narodu bijeda i buducnost u kojoj im se nudi da kopaju grobove svojoj djeci kao 90 tih.