22 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Suada Zoronjić nije više odbornica GP URA

Politika

Comments 6

Suada Zoronjić nije više odbornica GP URA

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Odbornica u Skupštini opštine Bijelo Polje Suada Zoronjić obavijestila je odbornike bjelopoljskog parlamenta da je dobila status samostalne odbornice.

"Nijesam članica Građanskog pokreta URA, a iz kluba odbornika u SO Bijelo Polje izašla sam još u septembru prošle godine", saopštila je ona.

Zoronjić kaže da je obavijestila Skupšinu opštine Bijelo Polje da će svoj dalji politički angažman nastaviti kao nezavisna odbornica.

"I to posvećena borbi za pravičnost, toleranciju, bolji društveni položaj žena, bolji životni standard građana, zdravu životnu sredinu i ukazivanje na društvene devijacije kojima su mnogi skloni", rekla je Zoronjić, koja je u Skupštini Crne Gore u prošlom mandatu bila poslanica GP URA.

Zoronjić je naglasila da sa partijom u kojoj je bila veći dugo nema nikakvu komunikaciju jer je njeno političko razmišljanje potpuno suprotno od njihovog.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Da neće ova da se priključi Milatovićevom krilu PES,to bi joj baš dobro leglo!

DON QUIJOTE

Jako nesrećna figura na političkoj sceni koja sam pokazuje sav jad "parlamentarne demokratije". Takvi kao ona su lešinari koji kruže nad polumrtvom državom CG.

BMX

a sto ne izadje kad ste bili vlast nego sad kad ti nisu dali poslanicki mandat u skupstini pa se śetila da nemate iste stavove ?! alo, pusti tu pricu