10 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Glasanjem protiv preporuke da Kosovo bude primljeno u Savjet Evrope, državna politika postala i formalno antievropska

Politika

Comments 2

DPS: Glasanjem protiv preporuke da Kosovo bude primljeno u Savjet Evrope, državna politika postala i formalno antievropska

Autor: Antena M

  • Viber

Današnje svrstavanje Crne Gore, na suprotnu stranu od svih ostalih evropskih država, na glasanju o pitanju članstva Kosova u Savjetu Evrope, pokazuje da je državna politika i formalno postala antievropska, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

 "Maja Vukićević je danas na Komitetu za politička pitanja i demokratiju Parlamentarne skupštine, glasala po instrukcijama Milana Kneževića a ne prema onome što je strateška orjentacija Crne Gore. Državno rukovodstvo predvođeno Milojkom Spajićem, ucijenjeno podrškom Kneževićeve i Mandićeve stranke, ne usuđuje se da reaguje ni na jedan potez ove dvojice, kojim se veoma tendenciozno Crna Gora opstruira u procesu evropskih integracija. Politika koju prema članstvu Crne Gore u EU imaju lideri bivšeg DF, ista je kao ona koju je nedavno saopštio ruski ambasador u Crnoj Gori kada je zaprijetio da će se Rusija konfrontirati sa državama Zapadnog Balkana, ako postanu članice EU", navode u saopštenju.

 Iz DPS-a zakljujučuju da današnje glasanje predstavnice Crne Gore i odsustvo bilo kakve reakcije Vlade i ostalih političkih subjekata koji su u koaliciji sa Demokratskom narodnom partijom, jasno pokazuje, da ova parlamentarna većina ima jedan jedini strateški cilj a to je da se što duže zadrži na vlasti, po svaku cijenu, pa i onu da Crna Gora nikad ne postane članica Evropske unije.

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Ana

Da vidimo što će sada Spajić sa ovim lažovima koji lažu da su za EU. Lažu narod, lažu EU. A misle da su prepametni. Pa EU je vidio i pri Abazu da laže i digli ruke od njega. Ili neka uredi stvari ili ostavka i novi izbori. I Ivanović u SLO kaže "Vlada je za EU"