Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Odluka Vlade o uvođenju prinudne uprave u Šavniku nezakonita, nećemo dozvoliti legitimisanje nasilja i rušenje sistema

Politika

Comments 2

DPS: Odluka Vlade o uvođenju prinudne uprave u Šavniku nezakonita, nećemo dozvoliti legitimisanje nasilja i rušenje sistema

Autor: Antena M

  • Viber

Odluka Vlade Crne Gore da uvede prinudnu upravu u Šavnik, iako je Skupština opštine ispunila sve ono što je traženo, nezakonita je i politički motivisana kako bi se udovoljilo interesima Andrije Mandića i Nove srpske demokratije, saopšteno je iz DPS-a. 

"I ova odluka pokazala je da parlamentarnom većinom upravlja Andrija Mandić a ne Milojko Spajić a Vlada iz dana u dan pokazuje da je samo instrument u njegovim rukama za ostvarenje partijskih i nacionalističkih ciljeva četničkog vojvode.

Ovakvom odlukom legitimisano je nasilje kojim je onemogućeno da se izbori na dva biračka mjesta završe i stvoren opasan pravni presedan po kom bilo koji građanin Crne Gore može u nedogled prekidati izbore i trajno onemogućiti njihovo okončanje.

Demokratska partija socijalista ne pristaje na ovakvu politički motivisanu pravnu hajdučiju te ističemo da nećemo dozvoliti legitimisanje nasilja i sprovođenje nezakonitih odluka Vlade kojim se ruši ustavni poredak države Crne Gore", piše u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Da nijeste u pravu, jeste, pa me živo interesuju vaši potezi! Do sad vi je sudio i presuđivao Abazović, sad se nameračio Dukaj! Šta ih to vuče "srpskom svetu"?!!!

marjan

Što cete napraviti? Hocete li izaci iz parlamenta? Hocete li pozvati Evropsku uniju ukazati na izborno nasilje, krsenje ljudskih prava? Ili cete im zaprijetiti da ih vise necete tolerisati?