15 °

max 15 ° / min 11 °

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: URA pokušava da prećuti Abazovićevu ulogu u dodjeli koncesija Mićunoviću

Politika

Comments 0

PES: URA pokušava da prećuti Abazovićevu ulogu u dodjeli koncesija Mićunoviću

Autor: Antena M

  • Viber

Pokret Evropa sad saopštio je da Građanskio pokret URA pokušava da prećuti ulogu Dritana Abazovića u dodjeli koncesija Branu Mićunoviću.

"U paničnom reagovanju URA-e, kojim pokušavaju da relativizuju svoju odgovornost za bjekstva Sky zvijezda Radoja Zvicera i Ljuba Milovića za vrijeme dok su rukovodili bezbjednosnim sektorom i navodno se borili protiv organizovanog kriminala i korupcije, jeste uočljiv pokušaj da prećute ulogu Abazovića i njegove partije u zajedničkim poslovima sa Branom Mićunovićem", saopštili su iz PES-a.

Dodaju da ne bi bilo "da PES potura izmišljotine, o vezama URA-e i čovjeka koga su Sjedinjene Američke Države stavile na crnu listu, najbolje govore njihovi koalicioni partneri, sa kojima sada potpisuju i memorandume o zajedničkoj saradnji".

"Tako njihov sadašnji strateški partner otvoreno priča o konverzacijama funkcionera URA-e sa Branom Mićunovićem u hotelu 'Splendid', gdje se ugovarao reket od 150 hiljada eura za šverc cigareta. Zato očekujemo od URA-e da pozovu svog koalicionog partnera da objelodani sva saznanja tim povodom na osnovu audio zapisa, kojima je imao pristup. Međutim, dok čekamo da Medojević objelodani dokaze u vezi optužbi na račun Abazovića, ono za šta ne trebaju dokazi jeste činjenica da je upravo 'ruka pravde' nagradila Mićunovića dodjelom koncesije za priređivanje kazinskih igara na sreću, ovog puta u hotelu 'Hilton'. Dok su drugima montirali afere, očigledno da su funkcioneri URA-e sa onima protiv kojih se deklarativno zalažu, razrađivali razne kombinacije zvanično i nezvanično u raznim hotelima", zaključuje se u saopštenju PES-a.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR