20 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Nedjelja

26.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Strujić-Harbić Lekoviću: Vjerujem da ni Vaš partijski drug Ćeman nema krštenicu

Izvor: BS

Politika

Comments 2

Strujić-Harbić Lekoviću: Vjerujem da ni Vaš partijski drug Ćeman nema krštenicu

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanica BS-a Kenana Strujić-Harbić reagovala je na mreži Iks na jučerašnju izjavu poslanika Demokrata Momčila Lekovića, koji je u Skupštini CG kazao kako "svako dijete mora imati krštenicu".

"Sva djeca u Crnoj Gori, kolega Lekoviću, moraju imati izvod iz matičnog registra rođenih koji se vodi shodno Zakonu o matičnim registrima. Krštenicu ne mora da ima i nema najmanje, prema podacima sa zadnjeg objavljenog popisa, petina građana CG koji su islamske vjere.

Vjerujem da to znate i kao Baranin i kao građanin građanske i multivjerske Crne Gore a, na kraju, i kao poslanik građanske partije.

Ako ne znate pitajte Vašeg partijskog kolegu koji sjedi do Vas, uvaženog Albina Ćemana, jer vjerujem da ni on nema krštenicu", napisala je Strujić-Harbić. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

Možda nijeste u pravu gospođo Strujic-Harbić, možda se Ćeman krstio, zbog vlasti, mnogi danas spremni promijeniti i sve dugo zbog vlasti.

daka

Rijetko losi ljudi su barske Demokrate ali toliko je barski DPS nikakav da ce da ide u mirovinu sledece izbore. Bane iz SD je kvalitetan momak ali vuce Micove i Jusufove repove tako da ce trebati jos puno vremena da se rijesi tih losih uticaja. SDP i LP nijesu vrijedne pomena.