16 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Danilović: OTMITE pasoš Muhoviću!

Politika

Comments 3

Danilović: OTMITE pasoš Muhoviću!

  • Viber
Funkcioner Demosa Goran Danilović komentarisao je na svom Fejsbuk profilu posljednje izjave predsjednika Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Petnjici Adnana Muhovića, koji je poručio "da mu kad ide na Cetinje treba pasoš".  
"E, hajde sad počni normalnu priču kad je Muhović top tema! Taman kad smo se zadužili još 80 miliona eura i založili nešto malo zlata!
 
Taman da se nešto kaže kad ono Muhović zaratio sa Cetinjem! Prema Podgorici ne osjeća ništa, a kad i ako ide na Cetinje nosi pasoš!
 
Šta da se radi ljudi? Šta? Jednostavno!
 
OTMITE MU PASOŠ - to je jedino rješenje!", napisao je Danilović. 
 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Imao si tu mogucnost, nije ti tako nesto ni padalo na um, jer ste vas dvojica isti mentalni sklop... Isto mislite o Crnoj Gori, malo se razlikujete kad je Njegos u pitanju, jer ti bi da trijebis i istrijebis, a on bi nesto drugo... Bolje da se ne glaskas, ponekad, moračanine...

Edin

Dva brata rodjena.Ne zna se koji od njih,više ,,voli''',Crnu Goru...Sličnog mentalnog sklopa,biše da su veliki,ali su toliki,koliki su...

Đoko

Ovaj je ćutao dok je bio ministar unutrašnjih poslova. Sada traži da mu se uzme pasoš. Zar Danilović nije njemu nudio koaliciju da formira vladu. Ne zna se ko je gori od njih dvoje(ice). Jedan plaćenik Banjice a drugi Kremlja. Prvom šef bio "domaća" Sotona a drugome čečenska Sotona. Ista izdaj...bag.., samo različiti polovi..