Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radović: Šimraku ostaćeš u mraku političke scene

Politika

Comments 0

Radović: Šimraku ostaćeš u mraku političke scene

  • Viber
"Ko je danas uopšte dozvolio sebi da izgubi pet minuta vremena da pročita intervju nosioca liste SDP-URA Dragana Šimraka, pomislio bi da je riječ o nekoj dugotrajnoj opozicionoj stranci ili čak respektabilnoj političkoj snazi u Herceg Novom i Crnoj Gori", poručuje predsjednik OO DPS Herceg Novi Slobodan Radović Krušo.

Radović dodaje, da nije riječ ni o jednom ni o drugom, već, kako kaže, o napamet naučenim i ponavljanim besmislicama SDP-a, kojima sebe ubjeđuju da su mnogo bitni.

"Pokret URA u Herceg Novom ne treba ni pominjati, jer ovdje niko ne bi ni znao da postoje, da ne dijele poslovni prostor svoje partije sa Novom srpskom demokratijom, odnosno DF-om. U to da će koalicija SDP-URA biti nekakva "okosnica buduće vlasti" u Herceg Novom, ne vjeruje ni sam Šimrak. Niko bolje od njega ne zna da SDP u ovom gradu nema apsolutno nikakve šanse da uslovljava bilo koga, kao što je nikad nijesu ni imali. Najzanimljivije bi bilo čuti Šimrakovo objašnjenje kako planira da ujedini ovako sukobljenu opoziciju oko svakog mogućeg pitanja, pa čak i oko statusa na socijalnoj mreži Facebook, a da se pri tom dodatno ne konfrontira sa DF-om, Demokratama i ostalima koji ovih dana javno iznose "prljavi veš" koji su prikrivali predhodnih šest mjeseci", navodi on.

Kako dodaje, predstava u javnosti o "nikad jedinstvenijoj opoziciji" i "idili" koja je jedva vladala tek toliko koliko im je bilo potrebno da uhljebe svoje kadrove u Budvi i Kotoru ruši se kao kula od karata.  

"Posebno smiješno zvuči kada Šimrak kaže "nikad nećemo sa DPS-om". Ako "nikad" znači 17 godina, onda je Šimrak u pravu. Na njegovu i na žalost njegove partije, građani nemaju tako kratko pamćenje, pa će ih i ovo njihovo licemjerje i u Herceg Novom ostaviti na istoj poziciji gdje su i do sad bili – na margini političke scene", zaključuje Radović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR