14 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Medojević: Imamo plan kako da izvučemo CG iz krize

Politika

Comments 2

Medojević: Imamo plan kako da izvučemo CG iz krize

Autor: T. R.

  • Viber

Predsjednik PzP Nebojša Medojević i predsjednik Mreže mladih Nikola Bajčetic boravili su danas u posjeti OO PzP Mojkovac.

Medojević je, uručivši članske karte za 26 novih članova partije, saopštio da raduje to što veliki broj mladih ljudi prepoznaje alternativu u toj partiji.

"Crna Gora je pred bankrotom, posvađana, razorenih institucija, privatna država, koja mladima garantuje samo kriminal i korupciju i siromastvo, i zbog toga se mladi danas masovno iseljavaju. Meni je drago što su mladi Mojkovca danas prepoznali sve laži koje im je DPS plasirao na zadnjim lokalnim izborima, i da pokazuju spremnost da se u što većem broju ukljuce u aktivnosti i kampanju DF-a, kako bi Mojkovac postao jos jedan oslobođeni grad. DF ima detalj plan politickih i ekonomskih reformi koje se moraju sprovesti da bi i Mojkovac i Crna Gora krenuli putem ekonomskog, politickog i moralnog oporavka." istakao je Medojević.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Labud Dabanović

U krizu je tvoje istrcano društvo-istrcanog srpstva.'Ko se crnim zadoji..obešta mu se dovijeka',Srpskoj mileti na'mpalo opet pod nekim leć a nemaju čime nikog ponudit-istrcali i oglođali svoju 'carevinu srpstva'.Pa bi da prisvoje crnogorstvo i š njim legnu pod Rusom da merači-ka Turci sa srpstvom.

mr

Dokazao... On je za pare doktor... Čak, vrlo uspjesno, ljubav prema novcu, prenio i na ostatak famelje, što bi rekao "najpametniji" Crnogorac...