9 °

max 11 ° / min 6 °

Četvrtak

22.02.

11° / 6°

Petak

23.02.

11° / 8°

Subota

24.02.

10° / 9°

Nedjelja

25.02.

12° / 9°

Ponedjeljak

26.02.

14° / 10°

Utorak

27.02.

14° / 9°

Srijeda

28.02.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lidija Đukanović: Ponosna sam na sve što je moj suprug postigao, želimo red u našoj državnoj kući

Izvor: DPS

Predsjednički izbori 2023

Tag VideoTag Gallery
Comments 1

Lidija Đukanović: Ponosna sam na sve što je moj suprug postigao, želimo red u našoj državnoj kući

Autor: Antena M

  • Viber

Alijansa žena DPS-a Nikšić organizovala je druženje sa prvom damom Crne Gore Lidijom Đukanović, u sklopu kampanje za predstojeće predsjedničke izbore.

Tom prilikom Nikšićanke su Milu Đukanoviću iz njegovog rodnog grada uputile snažnu podršku pred drugi krug glasanja 2. aprila, saopšteno je iz Alijanse žena DPS-a Nikšić. 

Prisutne je pozdravila Lidija Đukanović koja je kazala da su Nikšićanke prepoznate kao hrabre, samosvjesne, pametne, savremene ali i tradicionalne žene, te istakla da su to sve one vrijednosti koje i sama njeguje i dijeli.

Ona je u svom obraćanju prisutnima kazala da je ponosna na ono što je njen suprug postigao kao i na svoju porodicu:

“Ako ste lojalni onima koji vam najviše znače i koji su vam najbliži, onda ste lojalni i državi i društvu. Ja sam ponosna na sve što je moj muž postigao, ponosna sam na svoju porodicu, na svoje unuke koji su mom suprugu i meni doprinijeli da dodatno shvatimo šta su prave vrijednosti i šta je najvažnije u životu svakog čovjeka”, rekla je supruga Mila Đukanovića.

Lidija Đukanović je kazala da je svjesna svih izazova sa kojima se žene susrijeću u crnogorskom društvu, istakavši da one danas moraju da balansiraju između porodice i posla.

“Koliko god da smo uspješne u svom poslu, kakvu god karijeru imale, kao neko ko živi u tradicionalnom društvu znamo da bez obzira na sve, u Crnoj Gori se smatra da je žena stub porodice i da sve počiva na njoj. Bez obzira na posao kojim se bavimo, podrazumijeva se da sve porodične poslove obavlja žena”, naglasila je Lidija Đukanović.

“Kao što volimo da imamo red u svojoj porodici i svojim životima, želimo i da bude red u našoj državnoj kući. Tako da želimo da sva ova neizvjesnost i svi problemi koji nas muče, prestanu. Mi kao žene, majke, sestre, domaćice možemo mnogo da uradimo i pomognemo”, istakla je Đukanović.

Ona je okupljenim Nikšićankama kazala zašto ona smatra da su ovi izbori jako važni.

“Zbog naše djece i puta kojim ide Crna Gora, zbog države koju želimo ostaviti našim potomcima, još boljom nego što su je nama ostavili naši preci. Mislim da sve mi, žene Crne Gore, možemo da uradimo puno, jer i statistički nas je više od muškaraca. Tako da mislim da svako od nas može mnogo da doprinese da sve bude bolje, da se promijeni aktuelna politička situacija”, zaključila je Lidija Đukanović.  

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Zivjela mi Crna Goro ,otadjbino moja mila ,Crnogorke nase hrabre rasirise nama krila . Ka Evropi medju ljude ,dje tezimo tako cesto ,svojim glasom doprinesi i zasluzi svoje mjesto. Onaj " protiv " ni pomena nije vrijedan ,ne razmisljaj prijatelju-zaokruzi na broj jedan. Da je vjecna !