Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Otkriven jedan od automobila koje će voziti Džejms Bond u novom filmu

| Postavio/la: Milena Aprcović

Otkriven jedan od automobila koje će voziti Džejms Bond u novom filmu Foto: EPA/Britta Pedersen

Na Jamajci je počelo snimanje 25. filma iz serijala o tajnom agentu 007, sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi.

Na prvim fotografijama sa filmskog seta popularni glumac snimljen je za volanom, ali nije u pitanju očekivani model Aston Martina, već jedan sasvim drugačiji automobil, prenio je B92. 

Džejms Bond će po svemu sudeći, barem u nekim kadrovima novog filma, voziti još jednu ikonu britanske automobilske industrije – klasičan Land Rover Serije III iz 1970-tih.

Vozilo koje u filmu koristi tajni agent 007 proizvodilo se 1971-1985. godine, a na setu je snimljena verzija sa otvorenim krovom u karakterističnoj plavoj boji karoserije iz tog perioda.

Land Rover je već potvrdio da će vozila ovog proizvođača učestvovati u 25. filmu iz serijala o Džejmsu Bondu, čime je saradnja sa producentima proširena na šesti film u nizu, počevši od ostvarenja Die Another Day iz 2002.

Spekuliše se da je i drugi britanski proizvođač koji je tradicionalno povezan sa Bond franšizom – Aston Martin – već sklopio dogovor o pojavljivanju u novom filmu, ali još se ne zna koji model ćemo vidjeti na filmskom platnu u aprilu 2020. za kada je planirana svjetska premijera.

Pojedini izvori navode da će to biti automobil na električni pogon.

Ostavi komentar

0/300