19 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima nikada ništa ne zaboravljaju

Mozaik

Comments 0

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima nikada ništa ne zaboravljaju

Izvor: superzenab92.net

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Vrlo često iznenađuju ljude oko sebe svim sitnicama koje su zapamtili, čime dokazuju da nikada neće zaboraviti ni kako ste se prema njima odnosili, niti u kojem trenutku je to bilo. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka imaju najbolje pamćenje od svih.

Djevica

Djevice zbog svoje besprekorne organizacije uvijek sve zapisuju i bilježe pa tako dodatno "utvrđuju gradivo". One nikada ne zaboravljaju šta su gdje stavile ili kada imaju određeni termin. Njihova memorija zadivljuje mnoge, ali istovremeno i zastrašuje jer zaista pamte sve.

Jarac

Jarčevi su velika zlopamtila. Ako ste ih jednom uvrijedili i mislite da će oni to kad-tad zaboraviti, varate se! Pored toga, Jarčevi su, poput Djevica, izuzetno organizovane osobe pa računajte na to da vam neće zaboraviti rođendan ili kafu dogovorenu i nekoliko mjeseci unaprijed.

Škorpija

Škorpije vole da bruse svoju sposobnost pamćenja čitanjem i rješavanjem igara poput sudokua, piše index. Baš kao i Jarčevi, velika su zlopamtila, ali zbog visokog nivoa emocionalnosti skloni su i opraštanju. Na radnom mjestu Škorpija je direktorov miljenik jer zna da može uvijek da mu prepusti sav posao bez straha da će nešto da zaboravi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR