22 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi.

Antena M preko svoje Fejsbuk stranice poklanja 2x2 karte.

U nastavku, pogledajte trejlere:

PROŠLOG BOŽIĆA

Ljubavna romansa inspirisana muzikom Džordža Majkla. U glavnim ulogama našli su se Emilija Klark, Herni Golding, Mišel Jeo i Ema Tompson.

Kejt tumara po Londonu, praćena muzikom Džordža Majkla, donoseći neke loše odluke, što je iritirajuća posljedica toga jer je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cijele godine. Tom djeluje previše dobro da bi bio stvaran kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kejtine barijere. Dok London počinje da se pretvara u najljepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom. Ali, ponekad, moraš pustiti snijeg da padne, slušati svoje srce i imati vjere…

PROFESORI DILERI

Španska komedija o trojici visokokvalifikovanih profesora univerziteta koji su usljed ekonomske krize ostali bez posla.

Prijatelji od školskih dana, Pedro, Arturo i Elihijo su trojica visokokvalifikovanih profesora univerziteta koji su ostali i bez posla i bez novca. Njih trojica dolaze na ideju: projekat na kojem Pedro već godinama radi - multivitamin koji omogućava da se zabavljaš cijelu noć bez nuspojava.

Uskoro će se ova tri profesora naći u svijetu noćnih klubova i sumnjivih poslova, nadajući se da će pronaći tržište za svoje novo opijat-čudo. Ipak, čini se da, diplomirani ekonomista, hemičar i filolog, nijesu uopšte kvalifikovani na ono što ih na tom putu čeka…

PLAYMOBIL

Animirana avantura za najmlađe sinhronizovana na naš jezik.

Kada njen mlađi brat Čarli neočekivano nestane u magičnom, animiranom svijetu PLAYMOBILA, Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratila kući.

Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svjetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Čarli shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo šta kada vjerujete u sebe!

OPERA ČAROBNA FRULA

Posljednja opera genijalnog kompozitora Volfganga Amadeusa Mozarta, Čarobna frula biće izvedena u subotu, 7. decembra u operskoj kući Metropoliten u Njujorku, a direktan prenos u našem bioskopu počinje u 18:55h.

Ulaznice su u prodaji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR