10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Peti "Music Week festival" startuje ovog vikenda u Hotelu Grand

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Peti "Music Week festival" startuje ovog vikenda u Hotelu Grand

Izvor: SPONZORISANI TEKST

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Grand Hotel & Spa biće epicentar dešavanja i ovog marta na Kopaoniku.

Peti "Music Week festival" na Kopaoniku obilježiće koncert najveće muzičke zvijezde Balkana Zdravka Čolića koji će nastupiti 7. marta.

Uzbuđenje povodom predstojećih koncerata ne kriju ni Čolić ni publika, koja sa nestrpljenjem očekuje da čuje vanvremenske hitove najveće balkanske zvijezde.

Grand Hotel & Spa u potpunosti je spreman za najveći muzički spektakl ove sezone, ne samo u Srbiji, već i na prostoru cijelog Balkana.

„Sa velikim zadovoljstvom očekujemo dolazak svih gostiju, a posebno smo ponosni na činjenicu da je interesovanje ove godine nadmašilo sva očekivanja. Najveće zvijezde ali i vrhunska usluga koju obezbjeđujemo svim našim gostima zasigurno doprinosi tome da naš hotel već godinama predstavlja najpoznatiji simbol Kopaonika”, poručuju iz hotelskog kompleksa.

Prvi "Music Week festival" na poznatijoj planini organizovan je 2016. u saradnji MK Resorta, lidera hotelskog biznisa na Kopaoniku i produkcijske kuće Sky Music, poznate po vrhunskoj organizaciji najvećih događaja ove vrste u regionu.

"Festival je ubrzo postao svojevrsni brend i događaj na kome je zagarantovan dobar provod za koji se uvijek traži karta više. Nema sumnje da će svi posjetioci pored poznatog martovskog skijanja uživati i u ekskluzivnim koncertima najvećih muzičkih zvijezda Balkana u hotelu Grand, koji svojim gostima nudi pakete sa obuhvaćenim smještajem u čak 191 luksuznih soba i apartmana, uz uživanje u svim spa sadržajima i besplatnim kartama za sve koncerte."

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR