16 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi filmovi u Cineplexxu: Čitaocima poklanjamo karte

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Novi filmovi u Cineplexxu: Čitaocima poklanjamo karte

Autor: Antena M

  • Viber

Nova bioskopska sedmica donosi nove filmove na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion.

Antena M i Cineplexx poklanjaju čitaocima 2x2 karte.

Pošaljite mejl sa vašim imenom i prezimenom na [email protected]

Pogledajte trejlere

RUSKI KONZUL

– Novi domaći film u režiji Miroslava Lekića, po motivima istoimenog romana Vuka Draškovića, uvodi nas u svijet istine i laži, ljubavi i političkih previranja koja su definisala budući suživot Srba i Albanaca na Kosovu. Miroslav Lekić je sada već davne 1999. režirao film „Nož“, u kom je glavnu ulogu tumačio Žarko Laušević. Dvadeset i pet godina kasnije, reditelj se ponovo upustio u ekranizaciju književnih djela poznatog pisca. Tako je nastao film „Ruski konzul“ u kom glavnu ulogu ponovo tumači Žarko Laušević, pored Nebojše Dugalića. Ovo je bio poslednji film koji je veliki glumac snimio.

Glumačku ekipu još čine: Paulina Manov, Svetozar Cvetković, Visar Vishka, Danica Radulović, Nada Macanković, Mensur Safqiu, Enver Petrovci, Ljubiša Savanović, Petar Zekavica.

Žanr: drama

HOTEL PALAS

Apsurdna i provokativna crna komedija, nastala od različitih priča koje se prepliću, u režiji maestralnog Romana Polanskog. Hotel Palas je impresivno dizajniran dvorac s početka 20. vijeka, smješten u centru sniježne doline u Švajcarskoj.

U bajkovitoj atmosferi gotskom stilu svake godine odsijedaju bogati i razmaženi gosti iz svih djelova svijeta. Uoči proslave Nove 2000. godine svi su se okupili na neponovljivom događaju. Mnoštvo konobara, portira, kuvara i recepcionara našlo se tu kako bi udovolji bizarnim prohtjevima gostiju. Prije njihovog dolaska posvećeni pedesetogodišnji menadžer hotela nadzire osoblje, naglašavajući da iako je zora novog milenijuma, nije smak svijeta.

Žanr: komedija, drama

ZONA INTERESA

Film “Zona interesa” jedan je od najoriginalnijih savremenih ostvarenja na temu holokausta. Film je nominovan za Oskara u pet kategorija: za najbolji film, najbolji strani film, režiju, adaptirani scenario i zvuk.

Rudolf Hes bio je stvarna osoba koji je kao zapovjednik vodio koncentracioni logor Aušvic gdje su se odvijale užasne stvari s kojima su svi upoznati.

Kako je vodio najpoznatiji koncentracioni logor, odmah s druge strane zida stvorio je idiličan život sa svojom ženom Hedvigom i njihovo petoro djece u kući s velikim zelenim vrtom.

Za razliku od ratnih užasa koji se odvijaju unutar Aušvica, u porodičnom dvorištu porodice Hes se može vidjeti prava nehumanost Nacističke Njemačke. Nevjerovatan je način na koji Zona interesa može približiti ovaj doživljaj, a da gledaoca uopšte ne uvede unutar zidina samog koncentracionog logora ili ne pokaže nijednu scenu nasilja.

Žanr: drama, ratni, istorijski

IMAGINARNI

Iz studija Blumhouse i tima koji stoji iza filmova ’’5 noći kod Fredija’’ i M3GAN, dolazi originalni horor film koji zadire u nevinost imaginarnih prijatelja. Kada se Džesika useli u svoj dom iz djetinjstva sa svojom porodicom, njena najmlađa ćerka Alis razvija jezivu privrženost medvjedu po imenu Čonsi koji živi u podrumu.

Alis i Čonsi počinju da igraju igrice koje počinju razigrano, ali postaju sve zlokobnije. Kako Alisino ponašanje postaje sve zabrinjavajuće, Džesika interveniše i polako shvata da je Čonsi mnogo više od plišanog medvjedića za koga je vjerovala da jeste.

Žanr: horor

BARTONOVA AKADEMIJA

Proslavljeni reditelj Aleksander Pejn predstavlja nam svoj najnoviji film.

U centru priče je skromni profesor prestižne američke škole, koji je primoran da tokom božićnog raspusta ostane u kampusu i vodi računa o nekoliko učenika koji nemaju gdje da odu za praznik. Vremenom, on razvija neočekivanu povezanost sa jednim od njih, emotivno oštećenim, veoma pametnim, problematičnim učenikom i školskom kuvaricom koja je izgubila sina u Vijetnamu.

Žanr: komedija, drama

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR