22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Glorija Gejnor, disko groznica i povratak princeze Šarlin obilježili Bal ruža u Monte Karlu

Izvor: screenshot/youtube

Mozaik

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

Glorija Gejnor, disko groznica i povratak princeze Šarlin obilježili Bal ruža u Monte Karlu

Izvor: RTS

Autor: Antena M

  • Viber

Bal ruža, džet-set događaj godine u Monaku, ove godine organizovan je u disko stilu, a zvijezda večeri je, osim pjevačice Glorije Gejnor, bila i supruga princa Alberta, koja je zablistala u disko izdanju poslije nekoliko godina odsustva s te manifestacije.

Bal ruža u Monte Karlu, tradicionalni glamurozni humanitarni događaj, koji je 1954. pokrenula holivudska diva Grejs Keli, supruga princa Renijea od Monaka, ove godine bio je sav u disko maniru.

Tako je odlučila pokroviteljka 68. manifestacije, princeza Karolina od Hanovera, vjerovatno s nostalgijom se prisjećajući i svoje mladosti.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели 💎🌺🐩 PA💖LA 🌠👸🏻💄 (@13.paola.13)

Događajem su dominirale šljokičaste haljine, široke nogavice i sandale s platformama, a našla se tu i poneka perika u afro stilu, kao iz disko klubova sedamdesetih godina prošlog vijeka. Nije izostalo ni ono što je karakteristično za najveći godišnji skup svjetskog džet-seta u Monaku, 25.000 ruža, omiljenog cvijeća princeze Grejs.

Da sve bude u duhu Groznice subotom uveče pobrinula se ikona disko muzike, Glorija Gejnor, čiji je nastup prodrmao posjetioce u ritmovima od prije pola vijeka.

Monegašku kraljevsku porodicu su, osim Karoline, predstavljali njen brat Albert od Monaka sa suprugom Šarlin, koja je prethodnih nekoliko godina izostala sa ove manifestacije, te troje Karolinine djece.

Najviše komplimenata na društvenim mrežama pobrala je princeza Šarlin, koja je blistala u svjetlucavom kombinezonu sa potpisom Elija Saba, ali je poslovično elegantna bila i Karolinina snaha Beatriče Boromeo u Diorovoj haljini sa resama od šljokica.

Ipak, najduhoviitji imidž, upotpunjen afro perikom, imao je umjetnički direktor manifestacije, kreator Kristijan Lubuten, nasljednik dugogodišnjeg majstora dizajna na proljećnom balu, Karla Lagerfelda.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели 💎🌺🐩 PA💖LA 🌠👸🏻💄 (@13.paola.13)

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR