21 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Telekom: Danas uručene Magenta Moments glavne nagrade!

Mozaik

Comments 0

Telekom: Danas uručene Magenta Moments glavne nagrade!

Zainteresovanost izuzetna – mjesec dana od lansiranja 60 hiljada aktiviranih popusta i blizu 50 hiljada Magenta Moments korisnika

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

Magenta Moments, program povoljnosti Crnogorskog Telekoma, nagrađuje i to u velikom stilu!

Korisnici Telekom ME aplikacije, koji su tokom prethodnog mjeseca makar jednom zavrtjeli Magenta Moments točak, direktno su kvalifikovani za učešće u nagradnoj igri, dok o zainteresovanosti dovoljno govori podatak, da je igra „zavrti točak“ odigrana čak 339 hiljada puta! Korisnicima, koji su imali najviše sreće danas su uručene glavne nagrade.

  • Magenta Moments, Irenu Martinović dobitnicu prve nagrade, vodi na nezaboravno porodično putovanje u svijet bajki u Parizu.
  • Marija Đukić i Miroslav Sekulić, dobitnici druge nagrade, idu u Zagreb na Stingov koncert, a Magenta Moments poklanja VIP karte i pokriva sve troškove putovanja i smještaja.
  • Magenta Moments srca, Mariji Kontić dobitnici treće nagrade, donijela su Samsung Galaxy S24 Ultra.

Naši dobitnici ujedinjeno ističu - zadovoljstvo povodom nagrada, radost i iznenađenje, uz preporuku svim korisnicima Telekom ME aplikacije, da ukoliko nisu, otkriju Magenta Moments svijet povoljnosti i zabave.

Magenta Moments ubrzano osvaja srca naših korisnika. Program je lansiran 2. marta, a već sustižemo cifru od 50 hiljada aktivnih korisnika i nastavljamo dalje, jer srca otvaraju nevjerovatne nagrade, raznovrsnu i atraktivnu ponudu popusta i benefita, sa mrežom od preko 90 partnera u Crnoj Gori.

„Imali smo visoka očekivanja, jer je Magenta Moments program povoljnosti razvijen na Dojče Telekom nivou, samim tim bez konkurencije u Crnoj Gori. Međutim, 50 hiljada korisnika svega tridesetak dana od lansiranja programa, premašuje i naše, visoko postavljene ciljeve. Tako smo kroz Magenta Moments program, tokom prethodnih mjesec dana podjelili 1000 nagrada, ali i preko 60 hiljada kupona naših partnera – kazala je Nataša Jauković, vođa Službe za razvoj mobilnih proizvoda za rezidencijalne korisnike u Crnogorskom Telekomu.

Nastavljmo da iznenađujemo, jer sa Magenta Moments programom prevazilazimo klasičan koncept korisničke lojalnosti i idemo na viši nivo, kreiramo interaktivan, zabavan odnos i nezaboravne momente. Uskoro kreće i sledeći nagradni krug, a jedna od nagrada je putovanje u Brisel na koncert Pink.

„Pripremamo podjednako atraktivan drugi nagradni krug, zato pozivam korisnike da nas prate, jer pored glavnih, neće izostati dodatna iznenađenja i nagrade. Osim toga, konstantno inoviramo i popuste, povećali smo broj Magenta Moments partnera na 90, a interesovanje je odlično, što ne čudi imajući u vidu ponudu. Tokom prethodnih tridesetak dana najatraktivniji je bio popust na Samsung Galaxy S24 seriju. Srca su često razmjenjivana i za bioskopske karte, izuzetno su zanimljivi i popusti na članarine za fitnes centre, ali i odlični popusti na hranu i piće. Nastavljamo dalje, pratite Magenta Moments, a povoljnisti i nagrade neće izostati – zaključila je Jovana Milović - glavni specijalista za razvoj digitalnih servisa u Telekomu.

Više srca donosi više popusta i vrijednih nagrada, a korisnici srca osvajaju jednostavnim i zabavnim aktivacijama u Telekom ME aplikaciji:

  • Pridruživanjem Magenta Moments programu;
  • Popunjavanjem profila;
  • Otvaranjem aplikacije sedam dana zaredom, jednom u toku mjeseca;
  • Otvaranjem aplikacije 5 puta tokom mjeseca;
  • Dopunom pripejd računa;
  • Plaćanjem računa za Telekom mobilnu i fiksnu mrežu,
  • I zanimljivom igrom - točak sreće, sa posebnim nagradama!

 

Lista Magenta Moments povoljnosti će konstantno biti ažurirana, a trenutno obuhvata preko 90 atraktivnih partnera u Crnoj Gori, sa raznovrsnom ponudom, po kategorijama: hrana i piće, zabava, šoping, putovanja.

Osim toga, korisnicima Telekoma uskoro će biti dostupni i popusti koje je moguće aktivirati u svakoj od zemalja u kojima posluje Dojče Telekom, tako da će srca - Magenta Moments valuta, biti validna i van granica Crne Gore.

Program Magenta Moments je dostupan na posljednjim verzijama aplikacije, pa je neophodno da korisnici, ukoliko već nisu, ažuriraju Telekom ME aplikaciju.

Detaljnije informacije potražite na linku.

Otkrijte Magenta Moments - svijet novih iskustava, povoljnosti i odlične zabave!

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR