16 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Džejms Bond koji nam treba: Lažni trejler  za nastavak prikupio milione pregleda, evo koga fanovi žele

Izvor: EPA-EFE

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Džejms Bond koji nam treba: Lažni trejler za nastavak prikupio milione pregleda, evo koga fanovi žele

Izvor: klix.ba

Autor: Antena M

  • Viber

Prije nekoliko dana na Jutjubu je podijeljen lažni trejler za nastavak filmova o Džejmsu Bondu, a kreiran je uz pomoć vještačke inteligencije. Fanovi tako u ulozi agenta 007 priželjkuju Henrija Kavila, a kao Bondovu djevojku Margot Robi.

Pod nazivom "Bond 26", trejler koji su napravili obožavatelji sadrži "razne efekte, dizajn zvuka, AI tehnologije, filmsku analitiku i druge elemente" kako bi izgledao vjerodostojno. U opisu se takođe navodi da je video kreiran u zabavne svrhe i da nije zasnovan ni na jednom projektu koji je u toku.
Međutim, djeluje da je fanove franšize o tajnom agentu oduševila ideja da se u glavnoj ulozi nađe Henri Kavil uz Margot Robi koja je jedna od najpopularnijih glumica danas.

"Henri Kavil kao 007 je sve što nam treba", navodi jedan od komentara, a fanovi su pisali kako bi glumac a treba da bude novi Džejms Bond te da će popularnost ovog videa uvjeriti producente da razmisle o njemu kao nasljedniku Daniela Krejga.

Među razlozima koje ističu zašto bi Kavil odradio izuzetan posao kao 007, fanovi navode da je glumac bio dio mnogih akcionih i adrenalinskih filmova uključujući "Mission: Impossible – Fallout". Stoga, ne bi bilo potrebno mnogo truda da odigra Bonda.

Govoreći u emisiji The Rich Eisen Show, Kavil se ranije osvrnuo na želje fanova da on bude sljedeći Bond.

"Sve što znam su glasine. Imam iste informacije koje imate i vi”, rekao je Kavil te dodao: "Možda sam sada prestar ili možda nisam. Vidjećemo kakvi su planovi".

Ipak, nedavno su britanski mediji objavili da su producenti odabrali glumca Aarona Tajlora-Džonsona za nasljednika Daniela Kreiga.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR