13 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikšićko pivo dobilo prestižnu zlatnu medalju Monde Selection

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Nikšićko pivo dobilo prestižnu zlatnu medalju Monde Selection

Izvor: SPONZORISANO

Autor: Antena M

  • Viber

Nikšićko pivo ponovo je nagrađeno zlatnom medaljom od strane Monde Selection, vodećeg globalnog instituta za kvalitet. 

Na nedavno završenom 63. izdanju Monde Selection nagrada, Nikšićko u staklenoj 0.5l boci proglašeno je pivom odličnog kvaliteta. 

Medalje za kvalitet Monde Selection su opšte poznat znak prepoznatljivosti kojim se stiče priznanje i povjerenje potrošača širom svijeta. 

„Ova zlatna medalja pored toga što ukazuje na odličan kvalitet piva koji pravimo, pokazuje i da je tradicija pivarstva koju u Nikšiću njegujemo gotovo 130 godina prepoznata kako kod naših potrošača, tako i kod najvećih nezavisnih eksperata. Ujedno, ovo je i priznanje za naše iskusne stručnjake koji pažljivo, svakog dana, stvaraju visoko kvalitetne proizvode. Uz njegovanje tradicije i recepture, nastavićemo i dalje da pratimo svjetske trendove i budemo uvijek prvi izbor potrošača i kupaca “, izjavila je Natalija Đordan, menadžerka korporativnih poslova i interne komunikacije u Pivari“ Trebjesa“. 

Osnovan u Belgiji 1961. i zastupljen u skoro 90 zemalja, Monde Selection je vodeća ustanova za procjenu kvaliteta piva. Stotine piva na godišnjem nivou nastoje da steknu ovu prestižnu medalju za kvalitet, kako bi naglasili svoj status bez premca u industriji. 

“Kada potrošači vide oznaku medalje za kvalitet Monde Selection, time dobijaju potvrdu i uvjerenje da su odabrali proizvod visokog kalibra“, poručio je generalni direktor Monde Selection, Luis Put Bodje. 

Žiri za pivo Monde Selection-a sastavljen je od nepristrasnih, svjetskih stručnjaka za ovu temu, uključujući majstore pivarstva, zitologe i hemijske inženjere koji su poznati po svojoj stručnosti u tehnologiji i nauci o pivarstvu. Radi precizne laboratorijske analize piva, Monde Selection blisko sarađuje i sa Institutom Meurice, koji čine eminentni belgijski stručnjaci u ovoj oblasti.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR