16 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Putevima Melanije Tramp

Mozaik

Comments 0

Putevima Melanije Tramp

  • Viber
Turistička organizacija grada Ljubljane gostima slovenačke prijestonice odnedavno nudi dodatni program: razgledanje lokacija koje je u mladosti posjećivala tinejdžerka Melanija Knavs, danas supruga američkog predsjednika, odnosno prva dama Sjedinjenih Američkih Država.

Ciljna grupa izleta "Putevima prve dame SAD-a" su američki turisti koji tokom obilaska mogu da vide u kojoj četvrti je živjela Melanija, gdje se školovala i kako je provodila slobodno vrijeme, piše ljubljanski dnevni list "Dnevnik".

"Uz detalje o životu Melanije Tramp, turisti će moći da upoznaju i način života u Ljubljani krajem osamdesetih godina prošlog vijeka", potvrdili su za "Dnevnik" u ljubljanskoj turističkoj zajednici.

Melanija Tramp, rođena Knavs, rođena je 26. aprila 1970. godine u Novom Mestu. S roditeljima Amalijom i Viktorom Knavsom djetinjstvo i ranu mladost provela je u Sevnici kod Krškoga, a srednju školu završila u Ljubljani. U glavnom gradu je upisala fakultet, ali kako je počela da se bavi manekentstvom nije ga završila.

 

melanija vino V

U Ljubljani su, u studiju fotografa Staneta Jerka, nastale njene prve fotografije na kojima se oprobala kao model.

Najviše koristi od Melanijinog statusa prve dame ima Sevnica, gradić od oko 5.000 stanovnika, ali je i cela Slovenija postala prepoznatljivija kao turistička destinacija.

Ljubljanu reklamiraju turistički portali poput Rough Guidesa i Culture Tripa. Glavni grad Slovenije je proglašen jednom od desetak destinacija koje ovog proleća ne bi trebalo propustiti, piše "Dnevnik".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR