Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Šta je sve do sada pozanto o iPhone-u 11?

| Postavio/la: Mirjana Dragaš | Izvor: b92

Šta je sve do sada pozanto o iPhone-u 11? Foto: Printscreen YouTube/EverythingApplePro

Iako nas od objave novih iPhone modela dijele mjeseci, kao i od objave iOS 13 softvera, YouTube kanal EverythingApple i dojavljivač Max Weinbach su objavili neke zanimljive informacije o dolazećim iPhone-ima i iOS-u 13.

Kada su iPhone-i u pitanju, dva premijum telefona će imati velike OLED panele: 5,8-inčni za standardni i 6,5-inčni za Pro/Plus varijantu.

Izrez u vrhu ekrana je i dalje prisutan. Izvještaji pominju poboljšanu Face ID funkciju, kao i značajna poboljšanja za stereo zvučnike.

Kada su u pitanju poboljšanja kamera, već znamo da će ovogodišnji iPhone-i imati tri kamere na poleđini - standardnu, telefoto i ultraširoku. Širokougaona kamera bi trebalo da omogući polje pregleda od 120 stepeni.

Apple će na poleđini implementirati i poboljšani LED blic. Pored ovoga, izbočina za kameru će biti značajno manja nego na prethodnim generacijama telefona.

Što se tiče iOS 13 funkcija, neke od njih su opisane. Tu je takozvani Dark Mode, koji će biti sistemski a primjenjivaće se i na eksterne aplikacije. Međutim, Apple će se fokusirati na tamniju sivu umjesto na pravu crnu pozadinu, kako se prethodno očekivalo.

Pored ovoga, iOS 13 će početi više da uči iz korisničih akcija i ponašanja, pa će tako biti dostupno pametno upravljanje RAM-om i drugo. Jailbreaking će takođe biti otežan.

Ostavi komentar

0/300