11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Telekom povećao brzinu slanja podataka na optici

Tehnologija

Comments 0

Telekom povećao brzinu slanja podataka na optici

Autor: Antena M

  • Viber

Od brzine interneta odavno zavise naš posao i kvalitet života, a to je posebno očigledno u trenutku kada radimo od kuće, dok djeca školske obaveze obavljaju na daljinu, i sve više vremena provodimo uz pametne telefone, društvene mreže i chat. U Telekomu su zbog toga odlučili da korisnicima dodatno unaprijede internet iskustvo, povećavajući brzinu slanja podataka na optičkom internetu do čak 30 Mbps.

Nikad brži upload – koji znači i brže učenje od kuće, razmjenu fajlova, kao i dijeljenje fotografija i video materijala na društvenim mrežama i YouTube-u – dostupan je korisnicima Magenta 1, Extra Trio i Extra Duo paketa na optici. Brzine su povećane i na paketima za poslovne korisnike, među kojima su Magenta 1 Biznis standard i Magenta 1 Biznis Pro, Biznis Duo 50 i Biznis Duo Premium, Internet Optika 100.

„Omogućavanje do sada najvećih brzina za slanje multimedije i drugih podataka jedan je od načina na koje korisnicima boravak kod kuće, rad i učenje na daljinu želimo da učinimo lakšim i prijatnijim iskustvom. Budući da se jedna od najvažnijih mjera zdravstvenih institucija odnosi na samoizolaciju i rad od kuće, vjerujemo da je ovih dana posebno važno da budemo digitalno povezani. Upravo ovakvim inicijativama u Telekomu želimo da vam pomognemo da održite kontinuitet u radu, i da vam olakšamo svakodnevnu komunikaciju i obavljanje radnih zadataka“, kazao je menadžer za razvoj proizvoda u Telekomu Marjan Popović.

„Ostani doma zbog sebe i drugih, uz Telekom internet i najbrži upload“, navodi se u saopštenju Telekoma.

Više informacija o ovoj akciji i ukupnoj internet ponudi dostupno je na sajtu www.telekom.me, pozivom na broj 1500, ili kontaktom sa Telekom agentima kroz Live Chat u Telekom ME aplikaciji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR