22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi povoljni telekomunikacioni paketi nastali saradnjom MTEL-a i EYCA kartice

Izvor: Media Biro

Tehnologija

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

Novi povoljni telekomunikacioni paketi nastali saradnjom MTEL-a i EYCA kartice

Izvor: Media Biro

Autor: Antena M

  • Viber

Novo partnerstvo EYCA omladinske kartice sa kompanijom MTEL donosi posebne telekomunikacione pakete kreirane u skladu sa potrebama mladih. Paketi su predstavljeni na današnjoj press konferenciji u Podgorici gdje se prisutnima obratio direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima kompanije MTEL, Balša Aćimić, te istakao koliko im je važna društveno-odgovorna komponenta MTEL-ovog poslovanja, posebno kada je riječ o aktivnostima usmjerenim ka mladima.

"Cilj Mtel-a nije samo pružanje telekomunikacionih usluga mladima. Mi želimo biti pokretači pozitivnih promjena u njihovim životima. Naši korisnički paketi, razvijeni u saradnji s partnerima na projektu EYCA, nisu samo o pružanju pristupa komunikacijama. Oni su i alat za osnaživanje mladih, alat koji će im pomoći u razvoju i unaprjeđenju vještina koje su im potrebne za budućnost,” kazao je Aćimić.

Ovom prilikom je pojašnjeno da će kompanija MTEL, uz pokazanu EYCA karticu i identifikacioni dokument, omogućiti svim EYCA korisnicima da izaberu neke od paketa iz m:tel ponude - Urban EYCA ili Surf EYCA, te tako pružiti podršku mladima koji su procesu sazrijevanja i planiranja ličnih finansija.

Foto: Media Biro 

“Pripremili smo tri nevjerovatna Urban EYCA paketa sa neograničenim pozivima, dosta neta, najsavremenijim digitalnim servisima i dodatnim uslugama, za sve potrebe mladih! A za one koji su ljubitelji opuštenog surfovanja internetom, Surf EYCA je prava stvar za njih,” poručio je Aćimić.

U ime projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori koji od 2018. godine realizuje NVO „Centar za omladinsku edukaciju” (COE) uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih prisutnima se obratio direktor NVO COE, Jugoslav Radović, te podsjetio da je međunarodna društveno-odgovorna inicijativa EYCA kartice do sada okupila preko 60.000 mladih u Crnoj Gori i više od 8 miliona mladih širom 37 zemalja u Evropi.

“Ponosni smo na uspostavljeno partnerstvo i priliku da naši korisnici imaju pristup najsavremenijim i sniženim telekomunikacionim paketima koji će im omogućiti uštedu, ali i više drugih pogodnosti prilagođenih njihovim potrebama i navikama. Uvjereni smo da saradnje poput ove još više mogu motivisati i druge aktere iz biznis zajednice da mlade prepoznaju kao važan resurs, ali i populaciju kojoj je neophodno pružiti konkretnu podršku i povoljnosti. Radujemo se budućim aktivnostima sa kompanijom MTEL i zahvaljujemo im se na pruženom povjerenju,” kazao je Radović.

Foto: Media Biro 

Direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima kompanije MTEL, Balša Aćimić najavio je da će i u narednom periodu za njihovu kompaniju biti ovakvih ili sličnih projekata za podršku mladima i kompletnom društvu u Crnoj Gori.

"MTEL nije samo telekomunikacioni operator već kompanija posvećena neprekidnoj modernizaciji poslovanja i stalnom poboljšanju usluga i servisa. To je ono što nas čini liderima u telekomunikacijama u Crnoj Gori. Ali više od toga, mi smo sastavni dio društva, s vizijom aktivnog učešća u svakodnevnom napretku naše zajednice,” podvukao je Aćimić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR