21 °

max 21 ° / min 9 °

Subota

27.04.

21° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Galaxy Fit3 – Vaš saveznik u zdravim stilovima života

Tehnologija

Tag Gallery
Comments 0

Galaxy Fit3 – Vaš saveznik u zdravim stilovima života

Izvor: Sponzorisani tekst

Autor: Antena M

  • Viber

Na putu ka zdravijem i ispunjenijem životu, podrška i motivacija su ključni. Zato, ako tražite savršenog saputnika na vašem fitnes putovanju, imamo rješenje!

Kompanija Samsung, vodeći računa o potrebama korisnika, lansirala je Galaxy Fit3. U pitanju je uređaj koji je više od vašeg sata.

Naime, s punim pravom možemo reći da na ručnom zglobu dobijate idealnog saveznika na putu ka zdravim navikama.

Galaxy Fit3 predstavlja spoj elegantnog dizajna i visokih performansi, omogućavajući vam da dostignete svoje fitnes ciljeve sa stilom.

Sa naprednim funkcijama praćenja zdravlja i izdržljivošću, Galaxy Fit3 postaje nezamjenjiv alat za sve one koji teže aktivnom i zdravom načinu života.

Sa svojim izdržljivim kućištem od aluminijuma i većim, modernijim ekranom od 1,6 inča, pruža vam širi pregled podataka za 45 odsto, omogućavajući detaljniji uvid u sve aktivnosti.

Osim toga, ovaj fitnes tracker je lagan, tanak i udoban za nošenje tokom čitavog dana, što ga čini savršenim saveznikom za neprekidnu upotrebu.


Galaxy Fit3 se lako uklapa u svaki životni stil, a karakterišu ga takođe i baterija koja traje do 13 dana, više od 100 ponuđenih lica sata za personalizaciju, kao i mogućnost dodavanja sopstvenih fotografija kao pozadine.

Stoga,svoj Galaxy Fit3 možete lako prilagoditi kako svojoj dnevnoj, tako i modnoj rutini jednim klikom na taster za brzu zamjenu kaiša.

Osim što vam pomaže da pratite vaše dnevne aktivnosti, Galaxy Fit3 nudi i napredne funkcije za praćenje zdravlja i sna.

Tokom noći, možete udobno nositi Fit3 koji će pratiti vaš obrazac sna, detektovati eventualno hrkanje i mjeriti nivo kiseonika u krvi, pružajući vam dragocjene uvide u vaše spavanje i pomažući vam da unaprijedite svoje navike.

Tokom dana, Fit3 pruža praćenje preko 100 različitih vrsta vježbi, omogućavajući vam da ostanete motivisani u ostvarivanju svojih fitnes ciljeva. Sa 5ATM rejtingom i IP68 certifikatom za otpornost na vodu i prašinu, možete se sigurno baviti aktivnostima na otvorenom.

Galaxy Fit3 takođe nudi dodatnu sigurnost sa novim funkcijama kao što su detekcija pada i hitni SOS pozivi. U slučaju neočekivanog pada, Fit3 vam omogućava da brzo pozovete pomoć, dok SOS signal možete poslati sa samo pet pritisaka tastera u slučaju hitne situacije.

Povezanost sa Samsung Galaxy ekosistemom dodatno unapređuje vaše iskustvo. Galaxy Fit3 možete koristiti kao kontrolu direktno na ručnom zglobu, kao i za upravljanje medijima na vašem povezanom uređaju.

Automatsko sinhronizovanje režima između Fit3 i vašeg pametnog telefona omogućava vam neprekidno iskustvo, dok funkcija "Find My Phone" olakšava pronalaženje izgubljenog telefona ili Fit3 uređaja.

Galaxy Fit 3 nije samo pametni sat – to je vaš partner u unapređenju zdravlja i fitnesa. U moru opcija koje danas postoje, ističe kao pouzdan, funkcionalan i elegantan izbor za sve one koji žele da žive aktivno i zdravo.

Ovaj uređaj dostupan je za kupovinu i u Crnoj Gori po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 79 EUR.

*Samsung Electronics Austria GmbH ne kontroliše niti utiče na maloprodajne cijene svojih partnera. Partneri kompanije Samsung samostalno odlučuju o svojim maloprodajnim cijenama.

Detalje o Galaxy Fit3 pametnom satu potražite na LINKU

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR