24 °

max 24 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

24° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predstavljen Samsung Galaxy evropski tim sportista za Pariz 2024.

Tehnologija

Comments 0

Predstavljen Samsung Galaxy evropski tim sportista za Pariz 2024.

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

Podgorica – 18. april 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd., svjetski olimpijski i paraolimpijski partner, juče je predstavio Samsung Galaxy evropski tim sportista 100 dana prije početka Igara.

Samsung Galaxy tim od ukupno 57 sportista, uljučujući 44 iz Evrope, imaće podršku kompanije Samsung tokom Olimpijskih igara u Parizu 2024. Ovo je najveći do sada Samsung Galaxy tim. Sportisti okupljeni u ovom timu koji predstavljaju svoje zemlje u Parizu 2024. dobiće dodatnu podršku kompanije Samsung kako bi ove godine maksimalno iskoristili svoj potencijal.

„Samsung čvrsto vjeruje u olimpijski duh i snažnu povezanost sportista i gledalaca na sportskim takmičenjima, a to je posebno izraženo na Igrama svake četvrte godine“, izjavio je Benjamin Braun, direktor marketinga u kompaniji Samsung za Evropu. „Nadamo se da će ova zajednica sportista koju Samsung podržava označiti početak trajnih odnosa sa kompanijom Samsung, kao i međusobnih odnosa.“

 Članovi Samsung Galaxy tima će biti glavni promoteri kampanje „Otvoreno uvijek pobjeđuje“ i kroz opis svog puta do Igara će pokazati kako Samsung pomaže sportistima i navijačima da se otvore prema novim mogućnostima zahvaljujući njegovim tehnologijama. Svaki član Samsung Galaxy tima iz prve ruke zna da otvoren um vodi ka pobjedi i u sportu i u drugim oblastima.

Samsung za Pariz 2024. sarađuje sa 44 sportista iz Evrope koji, kao i Samsung, dijele osnovne vrijednosti otvorenog uma i samoizražavanja.

Za više informacija o tome kako je Samsung uključen u Olimpijske igre posjetite Samsung.com.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svijet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung novinarsku sobu na adresi http://news.samsung.com. 

O angažovanju kompanije Samsung u Olimpijskim igrama 

Samsung je svjetski olimpijski partner od Zimskih olimpijskih igara u Naganu 1998. godine. Sportisti i ljubitelji sporta već duže od 25 godina vjeruju u Samsung transformativnu mobilnu tehnologiju koja širi olimpijski duh u cijelom svijetu i nastavlja da oblikuje digitalnu budućnost Olimpijskih igara u Parizu 2024. i nadalje. Posvećenost ove kompanije Olimpijskom pokretu uskoro ulazi u četvrtu deceniju partnerstva, uključujući i Olimpijske igre u Los Angelesu 2028. Svrsishodne inovacije kompanije Samsung u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme, uključujući opremu koja koristi vještačku inteligenciju, virtuelnu realnost, uvećanu realnost i 5G, promijeniće način na koji svet doživljava Olimpijske igre. 

O angažovanju kompanije Samsung u Paraolimpijskim igrama 

Samsung je svjetski partner Međunarodnog paraolimpijskog komiteta (MPK) u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme. Od Zimskih paraolimpijskih igara u Torinu 2006. godine, kompanija sa ponosom podržava Paraolimpijski pokret i omogućava sportistima i ljubiteljima sporta širom svijeta da dijele radost i inspiraciju Igara putem transformativne mobilne tehnologije kompanije Samsung. Posvećenost kompanije Samsung Paraolimpijskim igrama obuhvata Los Angeles 2028. kroz inovativno mobilno i računarsko iskustvo na bazi svrsishodnih inovacija u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme, uključujući opremu koja koristi vještačku inteligenciju, virtuelnu realnost, uvećanu realnost i 5G.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR