6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Situacija oko Nejmara blizu razrješenja?

Fudbal

Comments 0

Situacija oko Nejmara blizu razrješenja?

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Izgleda da je transfer Nejmara sve dalji.Naime, "L'Ekip" piše da je Brazilac spustio loptu po savjetu menadžera i da sada pokušava da oporavi odnose sa klubom. Više nije u pitanju rat dvije strane, situacija se okrenula.

Nejmar je izgleda shvatio da se transfer pijaca bliži kraju, iz njegovog tabora navodno stižu pomirljivi tonovi, jer je sve jasnije da niko ne može da plati oko 200 miliona koliko traže Parižani.

Uz to, nije idelna situacija ni kada su namjere Barselone i Reala u pitanju. Brazilac traži ugovor na pet godina, u španskim gigantima vlada zabrinutost zbog njegovih čestih povreda tetive.

Ipak, najveći problem ostaje novac, Barselona je nemoćna, tim prije što Nejmar ćuti, Real čeka finiš prijelaznog roka, ali primamljiva ponuda je odbijena, 100 miliona, plus Navas i Rodrigez ili Bejl. Prema nekim izvorima čak sva trojica igrača su nuđena Parižanima, ali oni su zainteresovani samo za Navasa.

Da li je ovo zatišje pred buru, ili će jednostavno Nejmar sačekati još godinu u Parizu vidjećemo, narednog ljeta, kada mu ostanu još dvije sezone obaveze, biće lakše otići.

Vidjećemo hoće li biti u timu sjutra uveče protiv Tuluza, ako se pojavi čekaju ga uvrede navijača, ali i ako ne bude u ekipi biće isto, tako da sa te strane, njemu je svejedno. Možda bi povratkom i dobrom partijom mogao da neutrališe gninev navijača.

Poslije ovog vikenda, stvari će vjerovatno biti nešto jasnije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR