10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bećiraj: "Idemo na tri boda protiv Kosova"

Fudbal

Comments 0

Bećiraj: "Idemo na tri boda protiv Kosova"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Crne Gore odradili su danas prvi trening nakon remija sa Bugarskom, ujedno i prvi trening uoči predstojećeg gostovanja Kosovu.

Na brifingu sa novinarima danas je razgovarao Fatos Bećiraj, koji se prvo osvrnu na duel sa Bugarima.

- Pričalo se prije utakmice da moramo da pobijedimo Bugare. Imali smo pet dana priprema za tu utakmicu, izašli na teren sa željom da pobijedimo, ali, nažalost, nijesmo u tome uspjeli. Nije bilo onako kako smo se prije utakmice dogovorili sa selektorom, mnogo toga nije bilo na nivou. Jednostavno, morali smo svi da odigramo bolju utakmicu, ali to je prošlost i okrećemo se Kosovu, gdje ćemo probati da osvojimo tri boda, istakao je rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije.

Bećiraj se nada da bi meč u Prištini mogao da bude prekretnica kada su rezultati Crne Gore u pitanju.

- Prolazimo kroz težak period i nadam se da ćemo već od sledeće utakmice makar igrati bolje nego što je to bilo u petak. Naravno, želimo i pozitivne rezultate, rekao je snažni napadač i potencirao odličnu atmosferu u ekipi, uprkos nizu bez trijumfa.

- Nije laka situacija u kojoj se nalazimo, ali je u svlačionici, kao i uvijek, odlična atmosfera. Pokušavamo da pričamo što više i da nađemo tu soluciju kako da izađemo iz ove krize, kazao je Bećiraj.

Naredni protivnik je izuzetno kvalitetan, smatra napadač ,,sokola“.

- Dosta mlada, ali talentovana reprezentacija. Znam dosta njih, igraju u jakim ligama i biće teško. Reprezentacija Kosova me podsjeća na nas od prije sedam, osam godina, kada je bilo puno optimizma i više ljudi na stadionu. Ali, bez obzira na sve, vjerujem da ćemo u Prištini pokazati da je ovo trenutno bio sam loš momenat za crnogorski fudbal, poručio je Bećiraj.

,,Sokoli“ sjutra ujutro putuju u Prištinu, gdje će od 20 časova na stadionu ,,Fadilj Vokri“ odraditi zvanični trening. Meč sa Kosovom igra se u ponedjeljak 14. oktobra u 20:45 časova.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR