8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čelsiju ukinuta kazna, "plavci" spremni za januarsku kupovinu

Fudbal

Comments 0

Čelsiju ukinuta kazna, "plavci" spremni za januarsku kupovinu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Februara ove godine Čelsi je dobio kaznu od strane FIFA organizacije zbog nepoštovanja pravila u transferima igrača mlađih od osamnaest godina.

Suspenzija je određena na dva transfer roka, "plavci" su propustili ljetnji, ali poslije uložene druge žalbe klub iz Londona će moći da kupuje u narednom, januarskom roku.

Čelnici Čelsija su se po drugi put žalili na odluku, prva im je odbijena u aprilu dok je sada sud za sportsku arbitražu (CAS) presudio u njihovu korist.

Džejdon Sančo ili Zaha su mete, ovaj prvi je skuplji, a što se odbrane tiče, Ben Čilvel iz Lestera je meta, njega hoće i Siti, ali je Čelsi u prednosti, ovaj fudbaler bi želio da ima više prostora za igru.

Prema informacijama engleskih medija, Lamps će imati da potroši 150 miliona funti ove zime i narednog ljeta, ipak, vjerovatno će veći dio novca biti sačuvan za ljeto. Što se tiče odbrane, osim Čilvela nemaju nekih hitnih meta, osim eventualno povratka Nejtana Akea, mada Zuma i Tomori igraju odlično, a tu su Ridiger i Kristensen koji se oporavljaju od povreda.

U napadu je eksplodirao Tami Ejbraham, ali mu je potrebna konkurencija. Luka Jović je otpao ljetos zbog kazne kluba, završio u Realu, ali sad "Plavci" imaju druge mete.

Jedna je Musa Dembele napadač Liona, druga Kalum Vilson iz Bornmauta, neće biti jeftini, ali bi se idealno uklopili sa Ejbrahamom, Žiru odlazi, a i za Bačuaija nema mjesta.

U svakom slučaju, Čelsiju je mnogo lakše, vidjećemo kako će rasporediti novac, ali pred klubom su mnogo svjetliji dani nego ljetos kada je Lampard naslijedio Sarija.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR