Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Liverpul preslišao Šefild

Fudbal

Comments 0

Liverpul preslišao Šefild

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Liverpula ostvarili su još jednu pobjedu u Premijer ligi Engleske pošto su u 21. kolu savladali Šefild junajted rezultatom 2:0.

Od samog početka meča postojao je praktično samo jedan tim na terenu, "redsi" su došli do vođstva već u četvrtom minutu kada je Salah natrčao na dodavanje Robertsona i plasirao loptu iza leđa Hendersona.

Ubrzo je uzvratio Šefild preko MekGoldrika, ali osim poništenog gola Lundstrama bilo je to sve što smo vidjeli od gostiju u prvom dijelu meča.

Za razliku od ekipe Jirgena Klopa koja se propisno ispromašivala, Salah i Vajnaldum nisu bili precizni, pa se na odmor otišlo sa minimalnom prednošću domaće ekipe.

Već na startu drugog poluvremena gol je visio u vazduhu, promašaj Firmina i stativa Salaha kao da su nagovijestili pogodak Sadija Manea u 64. minutu kada se Senegalac lijepo snašao nakon dodavanja Egipćanina i iz druge duplirao prednost Liverpula.

Mogao je domaćin do još ubjedljivijeg vođstva, Salah i Mane su propustili svoje šanse, , dok je na drugoj strani Alison skinuo pokušaj MekBarnija, pa se rezultat do kraja susreta nije mijenjao.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR