Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Budućnost napušta nekoliko fudbalera

| Postavio/la: Mirjana Dragaš | Izvor: Dnevne novine

Budućnost napušta nekoliko fudbalera

Tridesetogodišnji vezista nije bio u prvom planu od kada je na klupu “plavih” stigao Mladen Milinković, a s obzirom da ima jak ugovor i da želi da igra, ni Budućnosti ni njemu nije u interesu da ostane u Podgorici. Plus, zauzima mjesto stranca.

Postoji mogućnost da se preseli u Iskru, ali sve to je na dugom štapu. A “plave” bi tokom prelaznog roka mogli da napuste i ostali stranci Dušan Stoiljković i Nikola Đurić, dok je upitan status Aleksandra Vujačića i Mihaila Perovića. Ali sve će biti poznato 10. januara kada lider Telekom 1. CFL počne sa pripremama.

Sto se tiče dolazaka, desni bek Periša Pešukić bi trebao da se vrati na šestomjesečnu pozajmicu iz Partizana, dok će “plavi” do kraja prelaznog roka juriti defanzivca i napadača. Priča o dolasku prvog strijelca lige Bobana Đorđevića iz Grblja je otpala, pa će Podgoričani špica vjerovatno tražiti na strani.

Komentari

ja,

a što ne u svojoj školi? u svom podmladku? jedan Chelsea može da svojim klincima da se istakne na takvom nivou. da proba! a što taj luksuz ne proba i Budućnost? da nije do škole?

Ostavi komentar

0/300