Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Milan ga želi, a on hoće u Njemačku

| Postavio/la: Bojan Šuković

Milan ga želi, a on hoće u Njemačku

Juče je transfer u Milan bio najavljen kao gotov posao, danas je Dani Olmo svjetlosnim godinama daleko od toga da zaduži opremu Rosonera! Slučaj novopečenog španskog reprezentativca pretvorio se u špansku sapunicu kojoj se još ne nazire kraj...

Tek pošto je objelodanjeno da sigurno neće karijeru da nastavi u Barselonu u kojoj je i ponikao, sada bi transfer Danija Olma u Milan takođe mogao da se izjalovi!

O tome piše hrvatski dnevnik Sportske novosti, koji je juče prvi objavio da je njegov transfer na San Siro dogovoren. List blizak upravi Modrih objavio je nove detalje koji samo pokazuju koliko se zakomplikovala cijela priča.

Nedugo pošto je trener Dinama Nenad Bjelica objelodanio u javnosti da se "radi na Olmovom transferu" on se u prisustvu sportskog direktora kluba Zorana Mamića sastao s Špancem i njegovim agentom Endijem Barom kako bi im saopštili da dogovor između Dinama i Milana zaista postoji i da je sada sve na njima.

Međutim, ta vijest naišla je na Olmovo negodovanje. Iako ga je, naime, zaintrigiralo to što ga je Zvonimir Boban lično zvao kako bi ga ubijedio da dođe u Grad mode, Olmo se sada premišlja zato što Milan i naredne sezone vjerovatno neće igrati Ligu šampiona, a ujedno smatra da je za njegovu karijeru mnogo bolje da se preseli u Bundesligu! Takav rasplet sada je potpuno iznenađenje, pošto se iz Njemačke dosad pominjao samo Bajern. Doduše, ne više otkako je Niko Kovač otišao s Alijanc Arene.

Olmo i njegov agent navodno čekaju zvanične ponude Lajpciga i Bajer Leverkuzena.

Ostavi komentar

0/300