16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Privremeni trener postao je šef stručnog štaba na duge staze

Fudbal

Comments 0

Privremeni trener postao je šef stručnog štaba na duge staze

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Privremeni trener postao je šef stručnog štaba na duge staze! Kako se doktorira na ukazanoj šansi pokazao je to prethodnih mjeseci Hansi Flik.

Čovjek koji je postavljen kao vršioc dužnosti trenera Bajerna kada je smijenjen Niko Kovač dobio je danas ugovor da bude prvi trener Bavaraca do juna 2023. godine.

Sjajan posao je odradio Flik, potpuno je probudio posrnulu ekipu, napravio je od Bajerna novu nemilosrdnu mašinu koja melje rivala i koja se vinula na vrh tabele, gdje je dočekala prekid prvenstva usred pandemije virusa korona.

Generalni direktor Bajerna, legendarni Karl-Hajnc Rumenige prezadovoljan je što će Flik i u narednom periodu trenirati ekipu.

„Bajern je veoma zadovoljan radom Hansija Flika. Tim je pod njegovim vođstvom mnogo napredovao, igra atraktivan fudbal, što se sve vidi i kroz rezultate. Mi smo jedini njemački klub koji je i dalje prisutan na sva tri fronta. Jako mi se sviđa i kako vodi ekipu, kakve ljudske kvalitete pokazuje, a njegova saosjećajnost govori za sebe. Bajern vjeruje u Hansija Flika i ubijeđeni smo da će nastaviti da ostvaruje svoje ciljeve sa njim na čelu“, rekao je Rumenige za klupski sajt.

Trener Bajerna je jesenas najprije izabran za vršioca dužnosti šefa struke, da bi poslije odličnih rezultata dobio povjerenje na oročen rok do kraja sezone. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR