11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budućnost večeras gostuje Titogradu: Očekujem podršku navijača i novu pobjedu

Fudbal

Comments 0

Budućnost večeras gostuje Titogradu: Očekujem podršku navijača i novu pobjedu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost je pobjedom protiv Grblja u nastavku šampionata pokazala da ih pauza od dva ipo mjeseca nije omela u ispunjenja glavnog cilja, osvajanja šampionske krune. Nije bilo puno vremena za uigravanje, stoga ni igra nije bila lepršava, ali ono najvažnije je odrađeno, upisana su nova tri boda, poručio je u razgovoru za Antenu M golman plavih Miloš Dragojević. 

"Zbog situacije koja je bila prethodnih mjeseci, bilo je teško održavati formu, trenirati, pripremiti tijelo za one napore koje smo imali prije pauze. Kada su popustile sve mjere, krenuli smo sa ozbiljnim treninzima. Bilo je jako teško, u tako kratkom periodu, ekipu vratiti u prvobitno stanje, stanje prije korone. Nije nam bilo lako, pokušali smo napornim radom da se što prije vratimo, uklopimo. Dvije, tri nedjelje smo imali da se pripremimo za prvi meč, bez prijateljskih duela, što nama igračima nije lako. Igrači nijesu mogli d apruže maksimum, jer nijesu znali u kakvom su stanju. Biće sigurno sve teže i teže, jer nijesmo navikli da igramo svaka tri dana. Puno će nam značiti novo pravilo od pet izmjena. Zadovoljni smo kako smo otvorili nastavak šampionata, najvažnije je da smo upisali tri boda. Sada nije bitno toliko da li je igra bila dobra, već kao što sam rekao, to da smo upisali pobjedu. I naravno, da smo tom pobjedom došli na korak od titule", kazao je Dragojević čiju ekipu večeras od 20 sati očekuje meč sa OFK Titogradom u gostima.

Podgoričani sada imaju velikih +13 u odnosu na Sutjesku. 

"Za nas je svaka utakmica bitna. Ne smijemo dozvoliti bilo kakvo opuštanje, ne smijemo razmišljati na način da je sve gotovo, da je titula osvojena. Čeka nas gradski derbi, Titograd je mlada ekipa, poletna, uvijek može da iznenadi. Međutim, mi smo svjesni naših sposobnosti i kvaliteta, i moramo taj meč riješiti u našu korist. Maksimalno smo psihički spremni za taj meč, i kako se bliži kraj prvenstva i kako je titula na dohvat ruke, to je još jedan dodatni motiv da odigramo dobro", naglasio je golman plavih koji je srećan zbog povratka navijača.

"Nijela lako i svejedno igrati pred praznim tribinama. Fudbal ali i svaki sport se igra zbog navijača, oni su nam jako potrebni i sa njima je sve lakše. Očekujemo ih sjutra, i naravno u derbiju za vikend protiv Sutjeske", zaključio je Dragojević.

Raspored:

18h Grbalj – Zeta

18h Sutjeska – Petrovac

20h OFK Titograd – Budućnost

20h Iskra – Kom

20h Rudar – Podgorica

Tabela: Budućnost 57, Sutjeska 44, Iskra 38, Rudar 33, Zeta 33, Podgorica 30, Titograd 24, Petrovac 24, Kom 23, Grbalj 18.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR