15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radunović majstorijom u 97. minutu donio veliki bod protiv Turske!

Fudbal

Tag Video
Comments 8

Radunović majstorijom u 97. minutu donio veliki bod protiv Turske!

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igrala je neriješeno sa Turskom u Istanbulu 2:2 u četvrtom kolu kvalifikacija za Mundijal. Veliki bod našoj selekciji donio je Risto Radunović u 97. minutu iz slobodnog udarca! To je prvi remi sokola, koji su izgubili od Norveške u Podgorici, nakon pobjeda nad Letonijom i Gibraltarom. Turci imaju po dva trijumfa i remija.

Naša selekcija je bila oslabljena neigranjem Jovetića, Mugoše, Vukčevića, Bakića, Boljevića, Jovovića… Selektor Miodrag Radulović se odlučio za startnu postavu: Mijatović, Vešović, Savić, Vujačić, Tomašević, Marušić, Kosović, Šćekić, Hakšabanović, Božović, Đurđević. U nastavku su priliku dobili Raičković umjesto Kosovića, Ivanović umjesto Božovića, Radunović je zamijenio Tomaševića, a Osmajić je dobio priliku umjesto Hakšabanovića.

Domaćin je poveo u 5. minutu. Tomašević je izgubio loptu na polovini gostiju, a nakon kontranapada, Under je majstorijom savladao Mijatovića. 

U 31. minutu poovo je Under bio neuhvatljiv, a bez problema je mrežu našeg golmana zatresao Jazidži.

U fnišu prvog poluvremena, odličan pas Kosovića je iskoristio Marušić i smanjio na 2:1. 

Kada su svi očekivali kraj meča, rezervista Risto Radunović je u 97. minutu golom iz slobodnog udarca donio veliki bod našoj selekciji u Istanbulu!

Sokoli u subotu gostuju Holandiji koja je večeras igrala neriješeno sa Norveškom u gostima 1:1. U trećem meču grupe Letonija je savladala Gibraltar 3:1. Nakon četiri kola, Turska ima 8 bodova, Crna Gora, Norveška i Holandija po 7, Letonija 4, Gibraltar 0. 

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Odlično ovo je veliki bod.Svaka čast za požrtvovnost koju ste iskazali,jer smo bez veznog igrača igrali.Koliko će nam hvaliti bod nadam se da neće protiv Norveške ali se vratio.Odsjekli su Božovića vidio se nije.Protiv Holandije bez straha samo.Srećno momci svako čast

Vuko

@Mara Oni na sportklub vele da je Risto Radunovic donio bod "jastrebovima" :-))))).