11 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
FSCG se oglasio nakon skandala u Donjoj Gorici: Disciplinski postupak protiv Zvonka Ceklića

Fudbal

Tag Video
Comments 0

FSCG se oglasio nakon skandala u Donjoj Gorici: Disciplinski postupak protiv Zvonka Ceklića

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon skandaloznog pogotka Dečića u meču protiv Mladosti iz Donje Gorice, u utakmici 22. kola Meridianbet Prve lige, oglasio se Fudbalski savez naše zemlje.

 Komisija za takmičenje FSCG podnijela je Disciplinskoj komisiji predlog za pokretanje disciplinskog postupka protiv igrača Mladosti Zvonka Ceklića, zbog osnovane sumnje da je počinio disciplinski prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika.

“U odnosu na Predlog Komisije za takmičenje FSCG, Disciplinska komisija pokrenula je disciplinski postupak protiv igrača OFK Mladost LOB.BET Zvonka Ceklića, zbog učešća u neregularnosti iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG, i istog suspendovala do donošenja odluke Disciplinske komisije.

Istovremeno, predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore u skladu sa Disciplinskim pravilnikom FSCG naložio je Disciplinskom inspektoru FSCG, shodno odredbama Disciplinskog pravilnika, da pokrene istražne radnje koje se odnose na predmetnu utakmicu, a sve u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti o eventualnom učešću klubova, zvaničnika klubova i drugih igrača u neregularnosti utakmice.

Fudbalski savez Crne Gore očekuje da i Uprava policije i Državno tužilaštvo preduzmu sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvetljavanja svih okolnosti vezanih za ovu utakmicu i u svrhu toga FSCG im apsolutno stoji na raspolaganju”, saopšteno je iz FSCG.

U finišu prvog dijela susreta na “DG Areni” Zvonko Ceklić podigao je nogu u trenutku kada je Bojan Matić šutirao ka golu Mladosti i na taj način olakšao postizanje pogotka.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR