18 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Real želi desnog beka Liverpula

Izvor: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Fudbal

Comments 0

Real želi desnog beka Liverpula

Izvor: sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbalski klub Real Madrid prati dešavanja oko desnog beka Liverpula Trenta Aleksander-Arnolda, javlja "Relevo".

Kilijan Mbape je samo formalnost, Alfonso Dejvis je je vrlo blizu iako mu je Bajern ponudio, kako su poručili iz kluba, ogromne finansijske uslove za produžetak saradnje. No, Dejvis bi došao ljeta 2025. kada mu istekne ugovor sa minhenskim klubom.

Ali, zajedno s njim u paketu, Real Madrid bi mogao da kompletira bekovski par čime bi apsolutno kreirao tim koji bi mogao da ponese titulu "ekipe vijeka".

Naime, Real prati ishod oko Trenta Aleksander-Arnolda kojem ugovor sa Liverpulom ističe 2025. godine. Madriđani su uvijek držali na oku engleskog desnog beka, ali bilo je praktično nemoguće dovesti ga iz razloga što je odranije vezan jakim ugovorom sa "crvenima". No, nakon završetka Klopove ere i dalje je nepoznato u kojem će pravcu ići Liverpul, pa je budućnost nekoliko starosjedilaca i dalje neizvjesna.

Kako "Relevo" javlja, pregovori Liverpula i Trenta oko novog ugovora ne napreduju, ali svakako ima dovoljno vremena da se tako nešto dogodi. On je lokalac, dijete kluba i ne bi trebalo trošiti riječi na to koliko mu Liverpul znači. Još da Liverpul pokaže slične aspiracije prema njemu.

Trent je ove sezone odigrao 29 utakmica i upisao 10 asistencija. Poznato je da njemu defanziva nije jača strana, ali ofanzivne karakteristike su mu impresivne.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR