19 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alves skupio milion i izašao iz zatvora

Fudbal

Comments 0

Alves skupio milion i izašao iz zatvora

Autor: Antena M

  • Viber

Dani Alves uspio je da prikupi milion evra, što je bio uslov da plati kauciju i izađe iz zatvora.

Kako prenosi Marka, sud u Barseloni pristao je na njegovo privremeno puštanje na slobodu, pa se Brazilac od ponedjeljka više neće nalaziti iza rešetaka.

U prethdnom periodu proslavljeni fudbaler tražio je od suda da ga privremeno puste na slobodu, ali je to redovno odbijano, uz razlog da bi mogao da pobjegne iz zemlje.

Takođe, bitna je i činjenica da Brazil nema ugovor o izručenju sa Španijom. Ipak, poslije brojnih zahtjeva, sud u Barseloni je popustio i pristao da ispuni Alvesom zahtjev.

„Obavještavamo vas da je kaucija Danija Alvesa evidentirana na računima suda u Barseloni“, navodi se u saopštenju ovog suda.

Brojni novinari okupili su se po kiši od jutra ispred zatvora, koji se nalazi 40 kilometara od Barselone, čekajući njegovo puštanje iz zatvora. Očekuje se da će Alves kasnije danas izaći iz zatvora.

Alves mora da preda svoje brazilske i španske pasoše i zabranjeno mu je da napušta Španiju.

Alves je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri i po godine zbog seksualnog napada koji se desio u Barseloni krajem 2022. godine.

On ne smije da priđe žrtvi na kilometar, ne smije da se pojavljuje ispred njene kuće ili radnog mjesta niti da pokuša da komunicira sa njom u narednih devet godina. Takođe, sud je odredio da Alves žrtvi plati odštetu u iznosu od 150.000 evra, a Brazilac mora da se javlja u sud jednom nedjeljno.

Sada će sa slobode čekati pravosnažnu kaznu. Tokom bogate karijere, Alves je nastupao u Sao Paulu, PSŽ-u, Juventusu, Sevilji i naravno Barseloni.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR