14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dukaj: Novčana kazna bez oduzimanja bodova Budućnosti ne vodi rješavanju problema

Fudbal

Comments 1

Dukaj: Novčana kazna bez oduzimanja bodova Budućnosti ne vodi rješavanju problema

Autor: Antena M

  • Viber

Politički direktor Albanske alternative i ministar Maraš Dukaj poziva Disciplinsku komisiju Fudbalskog Saveza da primjenjuje odredbe propisa koje tretiraju ponovljene incidente na sportskim takmičenjima.

Odluka Disciplinske komisije da klub čiji su navijači više puta izazivali incidente kazni zbog događaja na utakmici Dečić - Budućnost novčano, a ne i oduzimanjem bodova, kako je to propisano, ne vodi rješavanju problema, smatra Dukaj.

"Nasilju i provokacijama ne smije biti mjesta na sportskim takmičenjima. Svi relevantni segmenti društva moraju preduzimati napore. Ali niko ništa ne može učiniti ako onaj ko je prvi odgovoran - a to je Disciplinska komisija FSCG - mete probleme pod tepih.

Pozivamo Disciplinsku komisiju da radi svoj posao, a FSCG da se preispita rad svoje Disciplinske komisije", ističe Dukaj.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Dali si se oglašava za navijanje Kosivskih navijača i teških na stadionu na Kosovu?I Dečica na stadionu pod Goricom.Zasto sa demokratama pokušavate atak koji nema veze sa fudbalom.Idete politički.Sto je sa utakmicom Mladost Dečić ćista namještaljka.Deset bodova