Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Idemo neopterećeni, šta je bilo u prošlosti bilo je, sad je nova sezona"

| Postavio/la: Bojan Šuković

"Idemo neopterećeni, šta je bilo u prošlosti bilo je, sad je nova sezona"

Sjutra od 20 časova nas očekuje duel Crvene zvezde i Budućnosti, što će biti repriza prošlogodišnjeg finala ABA lige.

Trener Budućnosti Slobodan Subotić ističe da njegovom timu pred meč sa Crvenom zvezdom posao olakšava činjenica da će se igrati skoro pred praznim Pionirom.

“Olakšava nam posao, ali je sve na nama, bilo publike ili ne”, rekao je Subotić nakon posljednjeg treninga pred odlazak u Beograd.

"Mi moramo da unapređujemo našu igru, da one stvari koje su nam se dešavale protiv Trenta popravljamo. Prva prilika je Beograd. Idemo neopterećeni, šta je bilo u prošlosti bilo je, sad je nova sezona i moramo ići dalje. Radili smo na planu mentalne pripreme posljednjih dana, pogotovo sa igračima koji nijesu mnogo igrali u prethodnim mečevima. Moramo biti psihološki jači. Neko igra više, neko manje, to je sve relativno. Onima koji su manje igrali treba se pružiti šansa, a one koji su igrali dosta ne smijemo ,,ubijati“ i premoriti jer prvenstvo je tek počelo."

Hasan Martin ističe da ekip ide na pobjedu...

"Mi nijesmo favoriti u ovom meču, to nije tajna, ali ja idem tamo da pobijedim, ekipa ide tamo da pobijedi. Zvezda je odlično izuzetan tim. Takav duel nas čini uzbuđenim i motivisanim, da pružimo sve od nas. Znamo šta je na nama, i koliko možemo, koliko dobro. Nema straha, niti sumnje u naš kvalitet kod nas. Idemo da pokušamo da trijumfujemo."

Ostavi komentar

0/300